EXCLUSIV

Elena Merișoreanu, din nou pe masa de operație. Ce se întâmplă cu artista și ce job-uri a început să refuze. EXCLUSIV

Oana Pascaru 20.08.2021, 18:56
Elena Merișoreanu, din nou pe masa de operație. Ce se întâmplă cu artista și ce job-uri a început să refuze. EXCLUSIV

Elena Merișoreanu este încercată greu de problemele de sănătate! Vedeta ne-a mărturisit recent că în perioada următoare trebuie să se opereze de urgență la piciorul drept, pentru a i se pune o proteză. Chiar și așa, îndrăgita cântăreață de muzică populară ne-a spus că este fericită că în urma unor analize medicale, pe care și le face periodic, acestea i-au ieșit neașteptat de bine.

“O să mă operez iar”

Una dintre cele mai iubite artiste din folclorul românesc trece prin momente de cumpănă! Celebra Elena Merișoreanu ne-a mărturisit motivul pentru care trebuie să ajungă de urgență, din nou, pe masa de operație:

“O să mă operez iar, însă aștept să vină doctorul din concediu pentru că este plecat și el câteva zile. Eu nu mai am cartilajul la piciorul drept și trebuie să îmi pună medicii acolo o proteză. În rest sunt bine, tocmai mi-am făcut toate analizele medicale la o clinică privată și mi-au ieșit toate bune, până și medicii s-au mirat. Mi-au spus că am sănătatea unei tinere de douăzeci de ani”.

În același timp, cântăreața este fericită că pe plan profesional toate lucrurile îi merg așa cum și-a dorit încă de mică: “Am evenimente, nu mă plâng. Însă, am început să le aleg. Am muncit toată viața, am o pensie omenească, de ce să mă plâng? Păcatul meu! Weekend-ul trecut am fost la Zilele Marinei. Nu mă mai duc unde este departe, îmi este și mie greu, plus că o viață întreagă am bătut țara asta în lung și în lat. Și pe lângă asta nu mai merg să mai cânt la țară”.

Elena Merișoreanu, din nou pe masa de operație
Elena Merișoreanu

A fost operată recent de pietre la fiere

Elena Merișoreanu a trecut recent printr-o nouă intervenție chirurgicală, pentru îndepărtarea pietrelor de la fiere.

“Mi-a zis doctorul că mi-a scos pietre (n.r. de la fiere) să fac o fundație la casă. Aproape de un an mă tratează doctorii de stomac, pentru că aveam niște dureri insuportabile. Nu am mai vrut să spun de stomac… De un an de zile aproape eu iau tot felul, dar nu-mi trece. Acum vreo zece zile parcă mă apucase foamea și nu prea vreau să mai mănânc după 18:00, așa că am zis să-mi pun niște cereale cu lapte. Am dat și mațele afară din mine.

A doua zi nu am mai stat, m-am dus la o doamnă doctor și i-am zis că nu mai pot. Mi-a spus că în câteva ore trebuie să mă operez, că fierea e plină, că pocnește în mine și nu mă mai pot salva”, a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars.

Ce spune despre scandalul dintre Turda și Enceanu

În ceea ce privește scandalul iscat la un eveniment, între Gheorghe Turda și Constantin Enceanu, când rimul dintre cei menționați s-a enervat și i-a aruncat un pahar de apă în față colegului său de breaslă, care a început să țipe la el în plublic, Elena Merișoreanu ne-a declarat:

“Enceanu este un artist pe val, este un cântăreț de excepție. El nu a vorbit niciodată pe nimeni, și-a văzut de treaba lui. Lucru care s-a demonstrat și în urma altercației dintre cei doi. După ce s-a terminat evenimentul, el a plecat, nu a mai încercat să dea apă la moară.

Este foarte urât gestul lui Gheorghe Turda. Are niște ani grei de muzică în spate, nu trebuia să facă acest lucru. Nu pot să îi vorbesc urât. Turda mi-a fost mie coleg, însă cred că pe undeva Turda a exagerat”.

Urmăriți Impact.ro și pe