EXCLUSIV

Cum se îmbracă, de fapt, Carmen Iohannis. Comparația cu Elena Ceaușescu făcută de un creator celebru. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 28.09.2021, 17:50

Designerul Cătălin Botezatu a analizat, adesea, ținutele vestimentare ale cuplului prezidențial Carmen și Klaus Iohannis, însă recunoaște că a făcut-o doar cu indulgență, în comparație cu celebrul critic de modă Dana Budeanu: ”Ea este mai dură!”, a spus Bote, pentru impact.ro Cătălin Botezatu e de părere că toți președinții României și nevestele lor au fost un monument de eleganță, inclusiv soții Ceaușescu : ”Elena purta taioare lucrate la APACA, iar el alegea costume croite impecabil, realizate tot în România”.

Cătălin Botezatu, despre Klaus Iohannis: ”Seamănă cu un președinte american!”

Cătălin Botezatu a lăudat ținuta președintelui țării, Klaus Iohannis, purtată de Ziua Marinei, pe 15 august, când a îmbrăcat un sacou alb, la care a accesorizat un papion.

”Klaus Iohannis a fost îmbrăcat foarte bine, este cool, seamănă cu un președinte american, ochelarii de soare au făcut toți banii!”, ne spunea Bote, în ziua evenimentului, pentru impact.ro.

Catalin Botezatu a analizat vestimentatia cuplului prezidential
Catalin Botezatu a analizat vestimentatia cuplului prezidential

Dar, a admirat și rochița lui Carmen Iohannis, la redeschiderea noului an școalar: „Nu trebuie comentată ținuta ei, ca Prima Doamnă, deoarece toată lumea știe că lucrează în învățământ, ci trebuie apreciat aspectul vestimentar, ca profesoară și ca dirigintă. Ținuta lui Carmen Iohannis denotă eleganță, rafinament și foarte mult bun-simț”.

Dana Budeanu, despre papionul lui Klaus Iohannis: ”Este îndrăgostit!”

În schimb, iată ce postase Dana Budeanu, pe contul ei de Facebook, tot pe 15 august, referitor la papionul președintelui țării. Părea un comentariu cu bătaie lungă: ”Președintele României este îndrăgostit. Restul interpretărilor ultimelor sale apariții vestimentare și nu numai sunt amatoricești și mediocre, caracteristice autorilor. Este îndrăgostit și asta este minunat”. Iar în urmă cu doi ani, Dana a criticat și una dintre rochițele lui Carmen Iohannis: ”Niciodată în viața viețișoarelor și încă în zece vieți ”Sărutări de mâini doamnei Carmen”, n-o va putea eclipsa niciodată vestimentar pe Melania Trump!”, scria Dana Budeanu pe contul său de Instagram.

Bote: ”Dana Budeanu este mai dură!”

Ce spune Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu, pe care însă o apreciază enorm.

”Fiecare critic și om din breaslă critică în felul său, vede din unghiul său o ținută. Eu sunt mai indulgent pentru că, într-adevăr, respect familia prezidențială. Dana e mai dură, dar tot în sensul constructiv. Eu cred că familia Iohannis este una dintre cele mai reușite, dar toți președinții au fost eleganți!”, a mai adăugat designerul, pentru impact.ro

Ce spune Bote, despre rochițele mini ale Danei Budeanu: ”Vulpea când nu ajunge la struguri zice că sunt acri”

Cătălin Botezatu recunoaște că Dana Budeanu arată impecabil și că are cele mai frumoase picioare din show-biz, eclipsându-le și pe vedetele foarte tinere: ”Indiferent că are 40 de ani, Dana are picioare foarte frumoase, lucrate prin sport, care exprimă fermitate. Față de fetele de 20 de ani, ea nu are celulită, e normal să îmbrace ținute scurte. Dana Budeanu este unul dintre titanii fashion-ului, deși multe femei o critică. Dar, știți vorba aceea: ”Vulpea când nu ajunge la struguri zice că sunt acri”.

”Și soții Ceaușescu erau eleganți. Purtau haine realizate doar în România”.

Cătălin Botezatu susține că și soții Ceaușescu purtau ținute vestimentare elegante.

Elena Ceaușescu își alegea foarte atent taioarele, le realiza la un centru ce ținea de APACA. Ca manechin, am prezentat în fața ei de zeci de ori, oricărui cuplu de politicieni care venea în România i se oferea, ca divertisment, și o prezentare de modă. Și Nicolae Ceaușescu se îmbrăca corect, purta costume de bună calitate, nu era un președinte care să epateze, erau haine realizate în România, fără să exprime opulență, cum se întâmplă acum. Este adevărat că, uneori, cravata avea conotații politice, culori comuniste, roșu. Dar, nu este greșit, și acum se practică, chiar și peste hotare, ca să te identifici cu partidul din care faci parte”, a mai adăugat Cătălin Botezatu, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...