Cum a apărut Carmen Iohannis în prima zi de școală. Accesoriul de 1.300 de euro cu care a șocat opinia publică

Ioana Bucur, Iancu Andreea 13.09.2021, 16:42

În timp ce Klaus Iohannis a marcat startul noului an în comuna Valea Doftanei, soția președintelui s-a aflat la Sibiu, unde a bifat o nouă apariție spectaculoasă chiar în prima și de școală. Ce mesaj a transmis Carmen Iohannis.

Cum a apărut Carmen Iohannis în prima zi de școală. Soția președintelui a purtat un accesoriu de 1.300 de euro

UPDATE

Prima doamnă a României, Carmen Iohannis, a avut o apariție specială la debutul anului școlar. Aceasta a participat la festivitatea de deschidere, în Sibiu, în calitate de profesor. Ceea ce a atras atenția a fost faptul că soția Șefului statului a asortat la rochia cu imprimeuri florale o pereche de sandale negre simple, dar și un accesoriu în valoare de 1.300 de euro. Geanta purtată de Carmen Iohannis a fost una produsă de celebrul brand Burberry, modelul Lola. Această geantă ajunge la un cost de aproximativ 1.316 euro, potrivit specialiștilor în domeniu.

Carmen Iohannis în prima zi de școală
Carmen Iohannis a purtat un accesoriu în valoare de 1.300 de euro, în prima zi de școală

Știrea inițială

Carmen Iohannis a fost alături de elevii Colegiului „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde predă limba engleză, în prima zi de școală. Soția președintelui a transmis un mesaj tinerilor, însă a surprins, din nou, cu ținuta aleasă pentru întoarcerea la catedră.

„Doresc tuturor un an școlar cu rezultate foarte bune și să nu ne încurce pandemia. Să scăpăm de ea. Toate cele bune, mult succes și bucurie în tot anul nou școlar”, a transmis soția președintelui.

Carmen Iohannis a mărturisit că i-a fost dor de elevii săi și că abia așteaptă să îi reîntâlnească. Soția președintelui a ales o ținută ce ne duce cu gândul la vară, purtând o rochie albă cu flori albastre, peste care a pus un cardigan alb. Pata de culoare a fost dată de geanta roșu deschis, aproape roz.

Prima doamnă a României pare un profesor relaxat, de care elevilor le este ușor să se atașeze, așa cum reiese chiar din fotografiile postate de soția președintelui pe pagina sa de Facebook. Carmen Iohannis nu este adepta machiajului sau coefurilor excesive, lăsaându-și frumusețea naturală să iasă la lumină, un model de urmat pentru adolescentele din toată țara.

Carmen Iohannis
Carmen Iohannis, alături de elevii săi

Klaus Iohannis a fost la Liceul Tehnologic Carol I din comuna Valea Doftanei

Președintele a fost prezent luni, 13 septembrie, la festivitatea de deschidere a anului școlar 2021-2022 de la Liceul Tehnologic Carol I din comuna Valea Doftanei, județul Prahova.

„Reînceperea anului şcolar are loc, din păcate, tot sub spectrul pandemiei. Tocmai de aceea menţinerea şcolilor deschise, cu prezenţă fizică, depinde de responsabilitatea fiecăruia dintre noi, respectarea normelor sanitare şi vaccinarea fiind esenţiale”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele le-a mulțumit profesorilor, elevilor și părinților acestora pentru eforturile depuse pentru asigurarea continuării procesului de educație în lunile de criză sanitară. Iohannis a vorbit și despre proiectul „România Educată”.

„Un factor cheie pentru a transforma o şcoală într-o adevărară comunitate educaţională îl reprezintă şi modul în care aceasta investeşte în formarea şi motivarea profesorilor săi. Investiţia în cariera didactică este, de altfel, un pilon important în proiectul România Educată.

Nu este corect să cerem cadrelor didactice să se adapteze la o lume în continuă schimbare fără a le ajuta să se pregătească în acest sens. Formarea iniţială într-o ,lume aflată într-o rapidă schimbare este insuficientă”, a mai afirmat Klaus Iohannis.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...