Cum scapi rapid de petele de ulei din bucătărie. Produsul folosit de bunicile noastre face minuni

Badea Violeta, Mihnea Tălău 29.03.2023, 10:13
Cum scapi rapid de petele de ulei din bucătărie. Produsul folosit de bunicile noastre face minuni

Dacă îți place să gătești, cu siguranță te-ai confruntat măcar o dată cu enervantele pete de ulei. Într-adevăr, acestea sunt mai greu de îndepărtat, dar nimic nu este imposibil. Noi te vom ajuta să-ți faci bucătăria să arate ca nouă. O să vezi rezultatul dacă vei respecta sfatul de mai jos.

Produsul care te ajută să scapi de petele de ulei din bucătărie

Îți place să pregătești tot felul de preparate? Ei bine, această pasiune extrem de frumoasă vine la pachet și cu multă oboseală. Și unde mai pui că trebui să cureți și bucătăria după ce ai terminat de gătit.

Ei bine, dacă te-ai săturat să te lupți în zadar cu petele de ulei, poți să mergi pe mâna noastră. Într-adevăr, nu este o sarcină ușoară, mai ales dacă grăsimea este lipită de mult timp. Dar nu dispera, pentru că există un produs care te poate ajuta enorm.

Este vorba despre banalul săpun de casă. Da, ai auzit bine! Tot ceea ce trebuie să faci este să-l combini cu puțină apă și să te apuci de treabă. Înmoaie un burete în soluția obținută si freacă bine petele de ulei de pe aragaz, chiuvetă, hotă și chiar de pe făianță sau obiecte de mobilier. Rezultatul te va lăsa fără cuvinte!

Citește și Cum se curăță corect geamurile, de fapt. Vor rămâne fără pete și dungi!

Cum sa scapi de petele de ulei de pe aragaz
Cum sa scapi de petele de ulei de pe aragaz

Cum să scoți petele de ulei de pe haine

Dacă ți-ai pătat cu ulei hainele preferate, nu te panica. Urmează sfatul de mai jos și scapă de problemă. Foarte eficient este detergentul lichid de vase. Tot ceea ce trebuie să faci este să pui un prosop de bucătărie peste pată pentru a absorbi uleiul.

Ulterior, aplică peste pată puțină pudră de talc și lasă să acționeze timp de cinci minute. Acum, pune peste pată puțin detergent lichid de vase și șterge bine pata. Mai departe, lasă spuma formată să acționeze încă cinci minute asupra petei. În final, clătește bine.

Citește și Cum să vopsești ouăle pentru Paște ca să iasă fără pete. Trucul simplu pe care îl vei folosi de acum încolo!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...