Cum se curăță corect geamurile, de fapt. Vor rămâne fără pete și dungi

Badea Violeta 28.03.2023, 13:37
Cum se curăță corect geamurile, de fapt. Vor rămâne fără pete și dungi

Din când în când, geamurile trebuie curățate pentru a scăpa de murdăria de pe ele. Te gândești cu groază la asta? Ei bine, află că noi am descoperit o metodă de curățare ușoară și economică. Iată cum poți avea parte de ferestre strălucitoare și curate. Sunt doar câțiva pași simpli ce trebuie urmați!

Cel mai bun truc pentru a curăța simplu și rapid geamurile

Una dintre cele mai obositoare activități este curățarea geamurilor. Această sarcină este extrem de greoaie și dă multe bătăi de cap, în ciuda soluţiilor care promit minuni.

Ei bine, noi avem o veste extraordinară pentru tine. În acest moment, ar trebui să începi să spui adio acelor ferestre murdare și să aplici trucul pe care ți-l vom dezvălui în rândurile ce urmează.

Amestecă o cană de oțet alb cu două căni de apă și toarnă soluția obținută într-un pulverizator. Acum, curăță ferestrele pe dinăuntru și pe dinafară. Totul va merge rapid și ușor, nu este nevoie să freci agresiv pentru a elimina petele. Geamurile tale vor arăta ca noi în doar câteva clipe.

Citește și Apa cu care cureți geamurile în doar un minut. Orice român o are în casă!

Aplica acest truc si geamurile tale isi vor recapata stralucirea de altadata
Aplica acest truc si geamurile tale isi vor recapata stralucirea de altadata

Cum mai poți curăța geamurile?

Nu numai oțetul alb te poate ajuta să cureți geamurile, ci și detergentul de vase lichid. Tot ceea ce trebuie să faci este să iei o găleată, să pui apă curată și rece și să adaugi câteva picături de detergent lichid.

Acum, este recomandat să așezi un prosop mare sub fereastră pentru ca acesta să absoarbă toate picăturile care se scurg. Mai departe, ia o cârpă curată din microfibră și șterge toată suprafața geamului, pornind de sus în jos. Nu uita să ștergi și rama, atât în interior, cât și în exterior.

Atenție! Dacă geamurile din exterior au foarte multă murdărie, specialiștii îți recomandă să începi prin a le clăti cu furtunul. Ulterior, poți urma pașii de mai sus. Rezultatul final nu te va dezamăgi!

Citește și Cu ce trebuie să ștergi geamurile ca să scapi definitiv de condens. Așa vei rezolva rapid această problemă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...