Cum petrec Răzvan și Dani de Ziua Îndrăgostiților. E o adevărată surpriză pentru fani

Diana Radu 11.02.2020, 14:28
Cum petrec Răzvan și Dani de Ziua Îndrăgostiților. E o adevărată surpriză pentru fani

Răzvan și Dani pregătesc o ediție specială de Ziua Îndrăgostiților pentru fanii matinalului de la Antena 1. Prezentatorii promit că edițiile care se vor difuza pe 12, 13 și 14 februarie, vor fi unele pline de surprize și de momente senzaționale, dar și de invitați speciali. Ce au mai dezvăluit Răzvan și Dani despre edițiile surpriză?

”Neatza cu Răzvan și Dani”, ediții speciale de Ziua Îndrăgostiților

Miercuri, 12 februarie Dani Oțil și Răzvan Simion le dau întâlnire fanilor pe Antena 1, de la ora 08:00 cu matinalul ”Neatza cu Răzvan și Dani”, într-o ediție cu totul specială. Prezentatorii vor transmite timp de trei zile )12, 13 și 14 februarie) dintr-un mall din București cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, dar și a niversării a 12 ani de zile de la existența show-ului. Pentru aceste ocazii speciale, ”Neatza cu Răzvan și Dani”, dă startul unui maraton de surprize cu invitați speciali și cu momente memorabile.

neatza cu razvan si dani, ziua indragostitilor, antena 1
”Neatza cu Răzvan și Dani”, ediții speciale de Ziua Îndrăgostiților

Printre invitații speciali care vor participa la matinaul de pe Antena 1 se numără: Oase, Amna, Nicole Cherry, Cleopatra Stratan, Roxana Nemeș, Claudia Pavel, Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor. „În primul rând, este una dintre puținele dăți în care ne putem vedea. În al doilea rând, avem și multe premii pregătite. Iar trei, poate și cel mai important, este că în ritmul în care ne mutăm în mod itinerar prin țară, nici nu știți mâine, poimâine cum vă treziți cu noi chiar în casa voastră. Atenție mare, am putea fi oriunde!”, a glumit Dani Oțil.

Așadar, de miercuri până vineri, gașca veselă de la Răzvan și Dani își mută platoul de filmări într-un mall din București, în zona patinuarului. De pe data de 17 februarie, echipa va reveni înapoi în studiourile de filmare cu care ne-au obișnuit.

Urmăriți Impact.ro și pe