Cum a apărut Răzvan Simion, alături de fosta soție, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Lidia Buble. Imaginile au ajuns pe internet. Foto

Diana Radu 10.02.2020, 20:50
Cum a apărut Răzvan Simion, alături de fosta soție, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Lidia Buble. Imaginile au ajuns pe internet. Foto

După ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de Lidia Buble, Răzvan Simion s-a afișat alături de fosta sa soție. Imaginea postată pe contul de Instagram al prezentatorului de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” i-a făcut pe fani să înțeleagă că zvonurile sunt adevărate. Care este adevărata relație dintre Lidia Buble și Răzvan Simion?

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit?

Până acum nici prezentatorul TV nici artista nu făcut niciun fel de declarații care să confirme sau să infirme faptul că s-au despărțit, însă fanii au tras concluzia după ce au văzut pozele postate de Răzvan. Acesta s-a pozat alături de fosta sa soție și de copiii pe care îi are cu aceasta, într-o vacanță la munte. Fanii au rămas surprinși atunci când au observat că din peisaj lipsește Lidia Buble.

”Lidia de ce nu e ??”, ”Copila frumoasă…este tristă.”, ”Doamne ce copii frumoși aveți să vă bucurați cât mai mult ei sunt binecuvântarea noastră în viață”, ”Ce familie frumoasă”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

razvan simion, vacanta, fosta sotie, lidia buble
Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit?

Imaginea postată de Răzvan Simion a adunat peste 12.000 de aprecieri și a stârnit mai multe comentarii din partea fanilor care se întreabă unde este Lidia și dacă s-au despărțit.

Cântăreața de muzică ușoară Lidia Buble formează un cuplu cu Răzvan Simion de cinci ani, fiind unul dintre cele populare vedete de televiziune din showbiz-ul autohton. Cu toate acestea, cei doi au ajuns în atenția presei înainte de Crăciun, care a scris în repetate rânduri că aceștia s-ar fi despărțit, drept dovadă fiind faptul că nu au petrecut sărbătorile împreună.

Potrivit informațiilor vehiculate în mass-media, de-a lungul timpului, Lidia și Răzvan Simion s-ar fi cunoscut pe 25 septembrie 2014, iar cea care ar fi făcut primul pas ar fi fost chiar cântăreața, seducându-l chiar în ziua aniversării lor, deoarece la aceeași dată Răzvan și Diana (soția sa de atunci) aniversau 14 ani de când se cunoscuseră.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe