Ce cadou a primit Valentina Pelinel, de ziua ei, de la Cristi Borcea. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Redacția IMPACT 09.12.2019, 12:46
Ce cadou a primit Valentina Pelinel, de ziua ei, de la Cristi Borcea. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Valentina Pelinel a trăit o surpriză de proporții de ziua ei de naștere! Soțul ei, Cristi Borcea, s-a asigurat că aceasta va fi răsfățată ca la carte. Așadar, romantic din fire, el i-a pregătit un sejur în orașul îndrăgostiților, iar celelalte surprize s-au lăsat dezvăluite pe parcurs.

Ce cadou a primit Valentina Pelinel, de ziua ei, de la Cristi Borcea

Duminică, 8 decembrie, Valentina Pelinel a împlinit 39 de ani, iar ziua ei de naștere nu a trecut neobservată de soțul ei, Cristi Borcea. Fostul acționar de la Dinamo a sărbătorit cum se cuvine aniversarea femeii iubite, iar surprizele au curs pe bandă rulantă pentru aceasta.

Una dintre ele a fost sejurul în Florența pe care afaceristul i l-a pregătit, scrie revista Viva!. Nici vedeta nu s-a lăsat mai prejos și a postat  pe instagram o imagine în care, efectiv, radiază alături de omul de afaceri.

Așadar, ea și-a surprins fanii cu o poză în care apare împreună cu Cristi Borcea.

Valentina Pelinel, alături de soțul ei, Cristi Borcea
Valentina Pelinel, alături de soțul ei, Cristi Borcea

Imaginea a strâns peste 4200 de like-uri și numeroase urări pentru Valentina din partea fanilor, care au ținut să-i transmită gândurile lor bune.

Borcea, transformare radicală de când e cu Pelinel

Borcea a trecut printr-o transformare radicală, de când e cu Pelinel. Acesta a mărturisit că viața alături de Valentina l-a schimbat complet și că ea e femeia împreună cu care vrea să formeze o familie.

Au devenit părinții a trei copii, un băiețel și apoi au urmat gemenele, iar veștile bune nu se opresc aici. Cristi Brancu, ziarist cu experiență vastă în presa mondenă, este de părere că fanii ar putea să fie surprinși oricând cu noi știri de genul acesta.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii

„Valentina Pelinel se potrivește cel mai mult cu Cristi Borcea, dintre toate partenerele lui trecute, dintre care să le luăm doar pe mamele copiilor, care nu sunt puține. Valentina știe pe ce butoane să apese, pentru că el să o păstreze pe ea în centrul atenției.

Nu cred în vindecarea totală a marelui cuceritor Cristi Borcea și nici că gemenele ar fi ultimii copii ai acestuia. Cristi Borcea mi-a arătat personal suficiențe carențe de caracter, ca să mă aștept la orice din partea lui”, a spus Cristi Brancu, potrivit ciao.ro, despre Borcea.

Urmăriți Impact.ro și pe