Când va începe noul sezon al serialului Sacrificiul. Anunț oficial făcut de Antena 1

Diana Radu 23.01.2020, 14:27
Când va începe noul sezon al serialului Sacrificiul. Anunț oficial făcut de Antena 1

Unul dintre cele mai așteptate seriale de la Antena 1, Sacrificiul, revine pe micile ecrane cu un nou sezon, care se anunță a fi unul plin de surprize pentru fani. Producătorii postului de TV pe care se difuzează celebrul serial au anunțat și care este data exactă când se va difuza primul episod din sezonul doi. Află din materialul de mai jos când începe Sacrificiul.

E oficial! Când începe serialul Sacrificiul de pe Antena 1

Sacrificiul, unul dintre cele mai urmărite seriale și totodată cel mai nou produs semnat de Ruxandra Ion, va reveni pe micile ecrane cu un nou sezon. Cel de-al doilea sezon va aduce în prim plan trei povești de dragoste atipice, dar inspirate din viața reală. Sacrificiul – Alegerea va avea premiera pe data 12 februarie, de la ora 20:00 pe Antena 1. Al doilea episod va fi difuzat joi, 13 februarie, de la aceeași oră.

sacrificiul, antena 1
E oficial! Când începe serialul Sacrificiul de pe Antena 1

Primul sezon din Sacrifiul a prezentat povestea celor trei surori Eva (Maia Morgenstern), Elena (Ana Ciontea) și Viorica (Adriana Trandafir) care s-au regăsit la mai bine de 55 de ani de la despărțire. Ioana (Oana Cârmaciu) și Andrei (Denis Hanganu) urmau să aibă cununia civilă. Ei bine, în noul sezon fanii vor putea relua din nou povestea, care este una presărată cu multe surprize.

Una dintre surprize ar fi faptul că sezonul doi din Sacrificiul, vine cu personaje noi. Este vorba despre Mădălina Bellariu, care va noua protagonistă a serialului. Tânăra a afost aleasă de Ruxandra Ion pentru a interpreta rolul Mariei, alături de actori precum Maia Morgenstern, Claudiu Istodor și Vlad Gherman.

Al doilea personaj surpriză este Șerban Gomoi, un actor care va interpreta în cadrul serialului rolul lui Victor, un tânăr care a fost abandonat de mama lui și care a rămas în grija unui tată foarte sever. Acesta își va găsi refugiul în artă și astfel va ajunge cu ajutorul unui vecin să facă figurație la operă.

De asemenea, o altă veste importată pentru fanii serialului este faptul că Oana Cârmaciu este însărcinată în șase luni, drept pentru care scenariu a fost modificat astfel încât și Ioana Popescu, personajul interpretat de aceasta va deveni mamă în serial.

Urmăriți Impact.ro și pe