Cum arătau primele două soții ale lui Ilie Năstase. Erau mai frumoase decât româncele din viața lui?

Rădulescu Valentin 21.05.2020, 12:32

Ilie Năstase a cucerit de-a lungul vieții lui mai multe femei. Dar doar cu câtva a decis să își petreacă viața amoroasă și să le ia de soție. Pe vremea când era tânăr, fostul tenismen nu a fost așa de atras de românce.

Primele soții ale lui Ilie Năstase erau niște femei fermecătoare

Marele fost tenismen a avut o viață plină de satisfacție pe planul profesional, dar și pe planul sentimental. Acesta a mărturisit în cartea lui autobiografică că a avut aproximativ 2.500 de iubite, dintre care doar cu 4 patru a ales să se însoare și să își întemeieze o familie. Ilie Năstase se află la vârsta de 73 de ani și femeile frumoase rămân în continuare slăbiciunea lui. Fostul tenismen își alege însă cu mare grijă partenerele de viață. Până acum s-a căsători de patru ori.

De Amalia Năstase și Brigitte Sfăt se știe deja că a divorțat și a decis să pornească în căutarea alesei lui. Pe timpul tinereții, Ilie Năstase le adusese în fața altarului pe unele dintre cele mai frumoase femei la acea vreme. Prima mare

Ilie Nastase și Dominique Grazia
Ilie Nastase și Dominique Grazia

iubire a campionului a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia de o mare frumusețe la acele timpuri. La doar 26 de ani, Ilie Năstase a decis să o ceară de soție și să își întemeieze o familie cu frumosul manechin. Povestea lor de dragoste s-a stins însă după un deceniu, perioadă în care Ilie Năstase a devenit pentru prima oară tată. Acesta are împreună cu Dominique o fiică în vârstă de 42 de ani, care trăiește în Canada și lucrează la un restaurant, în prezent fiind necăsătorită. Părinții ei au divorțat în anul 1982 și au decis să continue pe căi separate.

 

A doua femeie din viața lui Ilie Năstase

La vârsta de 40 de ani, Ilie Năstase a decis să își refacă viața cu o nouă femeie. La doar doi ani de la divorț, fostul tenismen s-a simțit atras de Adelaide Alexandra King, o actriță apreciată pentru frumusețea ei, dar și cu o performanță deosebită pe scenă. Cuplul a înfiat doi copii, Nicholas în vârstă de 30 de ani și Charlotte în vârstă de 28 de ani. Aceștia au rămas în grija mamei lor la New York, după ce ulterior Ilie și Adelaide au divorțat.

Acum fostul tenismen este căsătorit cu Ioana Simion și par destul de fericiți împreună. Ilie a decis că Ioana este tocmai bună pentru el și a cerut-o în căsătorie cu un intel în valoare de 15.000 de euro. Cei doi s-au căsători anul trecut și sunt împreună de mai bine de un an. Ioana Simion este cu 29 de ani mai tânără, dar asta nu pare să îi deranjeze pe nici unul dintre ei.

Urmăriți Impact.ro și pe