Ce a decis Ioana după ce s-a aflat că divorțează de Ilie Năstase. Din ce va câștiga bani lunar

Iancu Andreea 20.05.2020, 08:28

Ioana Simion și Ilie Năstase au surprins chiar și apropiații cu decizia lor. Cei doi păreau să aibă o relație foarte bună, însă totul s-a ruinat. Cuplul tocmai se căsătorise civil în urmă cu un an și urmau să facă nunta. Deși mulți s-ar fi așteptat ca soția lui Ilie Năstase să fie devastată de această etapă din viața ei, femeia are chiar planuri mari.

Relația cu Ilie Năstase

La doar un an de mariaj, Ioana și Ilie aleg să meargă pe drumuri separate. Totuși, după cum a declarat încă de la aflarea divorțului, Ioana îi este alături fostului soț. Femeia, în vârstă de 44 de ani, a păstrat o relație amicală cu cel care i-a fost partener. Aceasta nu ezită să îl ajute pe Ilie, chiar și după divorțul amiabil.

Cu Ilie mai vorbesc, dar, locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât, a spus Ioana Simion.

Planurile de viitor ale Ioanei Simion

De vreme ce în amor nu are prea mult noroc, Ioana a decis să se axeze pe alte laturi ale vieții sale. Astfel, fosta soție a lui Ilie Năstase se va concentra pe creșterea afacerii sale.

Îmi doresc ca anul acesta să deschid clinica medicală. Am rămas un pic în stand by din cauza pandemiei. Suntem în punctul de a aduce aparatura, însă motorașele abia se pornesc, ca să zic așa. Dacă nu erau aceste interdicții și acest virus, situația era mult mai avansată, iar acum puteam să avem pacienți, dar din păcate planurile ne-au fost date peste cap, a declarat Ioan pentru click.ro.

O dată cu divorțul, Ioana Simion are mai mult timp liber pentru ea. Aceasta mărturisește că apelează la metode de înfrumusețare, că are grijă la ceea ce mănâncă, dar și că obișnuiește să facă sport acasă.

Nu există seară în care să nu mă demachiez, să îmi dau cu o cremă bună. Îmi fac masaj facial, dar și masaje corporale de 4-5 ori pe săptămână. Am 59 de kg la 1,70 înălțime. Mănânc cât mai sănătos, prefer peștele, fructele de mare, multă apă, cam 3 litri de apă zi. Nu prea mănânc dulciuri. Îmi plac tartele cu fructe, dar mănânc rar. Spre exemplu, am fost azi la mănăstirea la care merg mereu, iar părintele și maica stareță m-au servit cu ceva dulce, evident, nu puteam să refuz. Sport fac acasă. Prefer să fac treabă prin casă, e mai bună activitatea asta, a completat Ioana, în exclusivitate pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...