Cum arată şi cu ce se ocupă singura fiică a lui Ion Ţiriac. Imaginile pe care nu vrei să le ratezi

Nicu Stan, Dragos Ștefănescu 20.06.2021, 09:07

Cum arată şi cu ce se ocupă singura fiică a lui Ion Ţiriac. Imaginile pe care nu vrei să le ratezi, disponibile în galeria foto a articolului.

Ea este Ioana, fiica lui Ion Țiriac. Cu ce se ocupă unica fiică a miliardarului

S-a aflat cum arată şi cu ce se ocupă singura fiică a lui Ion Ţiriac. Ioana Țiriac este unica fiică a miliardarului Ion Țiriac. Ioana este studentă, dar nu în țară, ci la mii de kilometri distanță. Tânăra are 23 de ani și se concentrează asupra studiilor în SUA.

Fpstul sportiv Ion Țiriac, care are o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari, are trei copii din două căsnicii. Este vorba despre Ion Ion, băiatul cel mare, și despre Ioana Natalia și Karim Mihai Țiriac. Ultimii doi sunt rezultați din iubirea dintre miliardar și o jurnalistă de origine egipteană, Sophie Ayad.

Ioana traieste in America
Ioana traieste in America

Ioana Locuiește în SUA

Astfel, unica fiică a lui Ion Țiriac este cea care atrage atenția acum. Ioana Natalia Țiriac studiază în Statele Unite și a spus la un moment dat că își dorește să o urmeze în carieră pe mama ei, adică să devină jurnalistă.

În cele mai noi fotografii din Miami, tânăra apare fie balconul locuinței sale, fie la plajă. Ioana poartă ținute mulate sau costume de baie care îi scot formele de model în evidență.

Ce a făcut Ioana la București

În 2018, în România, Ioana Țiriac a organizat ”Bucharest Fashion Charity Show” la Stejarii Country Club, complex de lux al cărei proprietar este nimeni altul decât de tatăl ei.

”Bănuiesc că este un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa …nu e meritul meu absolut deloc”, spunea Ion Țiriac la acea vremea.

Ion Țiriac, dragoste mare cu Sophie Ayad

Sophie Ayad l-a cunoscut pe Ion Țiriac în anul 1992, la Munchen, prin intermediul prietenei sale Barbara Becker. A fost o întâlnire care a dat naștere unei povești de dragoste care i-a marcat viața egiptencei, dar și fostului tenismen.

Relația dintre ei a început să se stingă în 2001.

”Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei”, spunea Sophie Ayad.

Urmăriți Impact.ro și pe