Ce lovitură. De ce nu a luat-o Ion Țiriac pe Andreea Marin de soţie, de fapt. S-a aflat tot

Iancu Andreea 06.06.2021, 15:45

Chiar dacă a fost extrem de discretă, între Ion Țiriac și Andreea Marin a existat o idilă în urmă cu peste 15 ani. În ciuda faptului că cei doi nu au recunoscut niciodată că ar fi trăit o poveste de dragoste, mergând pe scenariul relației de prietenie, aceștia au fost surprinși de multe ori împreună, ținându-se de mână sau făcând gesturi tandre unul față de celălalt. Inclusiv apropiații celor doi vorbeau despre faptul că fostul tenismen i-ar fi dăruit un inel cu diamant frumoasei prezentatoare. Pe de altă parte, nimeni nu știe de ce nu a luat-o Ion Țiriac pe Andreea Marin de soție, deși relația celor doi părea că se îndreaptă pe această cale. Dincolo de diferența de vârstă, de 36 de ani între ei, aceștia păreau fericiți împreună.

De ce nu a luat-o Ion Țiriac pe Andreea Marin de soție

Despre povestea de dragoste dintre fosta prezentatoare a „Surprizelor” și fostul tenismen român s-a scris la acea vreme, deși niciunul nu a recunoscut că ar fi ceva mai mult decât o relație de prietenie între ei. Aceștia se afișau destul de des împreună, iar afaceristul chiar ar fi intenționat să o ceară de nevastă, după ce apropiații săi au afirmat că îi cumpărase un inel cu diamant. De ce nu a luat-o Ion Țiriac pe Andreea Marin de soție nu se aflase până acum, gurile rele insinuând că între ei ar fi apărut un magnat turc. Deși presa o cuplase deja pe brunetă cu Ali Ergun Ergen, Andreea Marin a negat că ar fi avut o relație cu acesta, la fel ca și în cazul legăturii cu Țiriac.

Am o relație de amiciție cu domnia-sa (n.r. – Ali Ergun Ergen). Suntem prieteni buni. Și nu numai cu el, ci cu mai mulți oameni din acea comunitate. De altfel, cea mai bună prietenă a mea este de origine turcă, așa că… Nu, nu este căsătorit, nici unul dintre noi nu avem obligații. Nu am avut afaceri cu domnia-sa, am avut doar colaborări, susținea Andreea Marin în anul 2005 în revista Atac.

De ce nu a luat-o Ion Țiriac pe Andreea Marin de soție
Cei doi se afișau destul de des împreună, în urmă cu 15 ani

Prezentatoarea visa la o căsătorie cu Ion Țiriac

Potrivit anumitor surse, Andreea Marin își dorea o căsătorie cu Ion Țiriac, după cum susțineau apropiații celor doi. Cu toate acestea miliardarul a ezitat din pricina faptului că nu își dorea o relație de lungă durată. În plus, acesta nu a fost căsătorit decât o singură dată, având totuși doi copii cu două femei alături de care nu și-a oficializat relațiile niciodată. Chiar și așa, afaceristului nu i-a picat bine faptul că Andreea Marin și turcul au fost cuplați de presă și s-ar fi răzgândit în privința drumului la altar alături de Andreea.

Este foarte posibil ca prezentatoarea să fi încercat să îi forțeze decizia lui Țiriac prin gestul său, potrivit sursei citate. Pe de altă parte, atunci când fostul tenismen a fost întrebat despre ideea de a se recăsători, Țiriac i-a răspuns jurnalistului Radu Moraru că nu mai are vârsta potrivită pentru un astfel de pas, încheiând astfel speculațiile. În plus, și Andreea Marin fusese întrebată de jurnaliști despre cererea în căsătorie din partea afaceristului, după ce cei doi au fost văzuți în cadrul unui eveniment monden ținându-se mână.

Nu va pot răspunde nici la asta! Pe de altă parte, aș sublinia că orice femeie s-ar simți mândră lângă Ion Țiriac, a răspuns atunci Zâna.

De ce nu a luat-o Ion Țiriac pe Andreea Marin de soție
Cuplul a ales să rămână în relații bune

Cei doi și-au spus adio, dar au rămas prieteni

Liniștea s-a așternut la scurt timp între Andreea Marin și Ion Țiriac, cei doi rămânând totuși în relații de prietenie. În prezent, frumoasa prezentatoare de la TVR 2 se iubește cu diplomatul Adrian Brâncoveanu, cu 15 ani mai tânăr decât ea, în timp ce Țiriac este încă burlac, la 82 de ani. Fostul tenismen a trăit o poveste de dragoste cu Irina Deleanu, președintele Federației Naționale de Gimanastică Ritmică. Eternul Casanova, Țiriac recunoaște că femeile reprezintă o slăbiciune pentru el, însă relațiile sale se opresc mereu înainte de a ajunge la altar.

Am trei copii din mariaje și alți 30 din alte relații, spunea la un moment dat Ion Țiriac.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...