Cum arată Lidia Buble după experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici. Vedeta s-a transformat radical. „Noua eu”

Badea Violeta 14.10.2022, 13:16

Lidia Buble a fost eliminată săptămâna trecută de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cântăreața a vărsat râuri de lacrimi și și-a exprimat regretul că nu a putut rezista până la finalul show-ului. Proaspăt revenită în țară, solista a trecut printr-o schimbare radicală de look. Iată cum arată acum Lidia Buble!

Transformarea uriașă a Lidiei Buble după participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Lidia Buble a fost eliminată, de curând, din competiția Sunt celebru, scoate-mă de aici. Această veste a uimit pe toată lumea, mai ales pe susținătorii concurentei. Cântăreața a plâns pentru că nu a reușit să câștige probele, ajungând astfel în postura de a fi eliminată.

„Sunt tristă că nu am reușit. Stau foarte prost cu orientarea în spațiu, nu am găsit toate cheile. Asta este. Sunt câștigată pentru ca mi-am făcut amintiri aici. Mi-am câștigat trei prieteni adevărați, plec cu multe lecții învățate. Colegilor, îmi cer scuze dacă v-am greșit cu vorba sau cu fapta.

Competiția e ca un carusel, te trece prin toate stările posibile. Îmi pare rău, mi-ar fi plăcut să mai rămân în jocul ăsta. Vă mulțumesc pentru cea mai grea și faină experiență. Ies din competiția asta carnivoră. Nu mai fac niciodată mofturi la mâncare. Ciao, vă țucăm.”, a spus Lidia Buble la Pro TV.

Citește și Suma colosală cu care a plecat acasă Lidia Buble după participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Câți bani a încasat pentru o lună în jungla din Dominicană!

Cum arata acum Lidia Buble
Cum arata acum Lidia Buble

Imaginea cu care i-a cucerit pe fani

Ajunsă în România, Lidia Buble a făcut o vizită la salonul de înfrumusețare. Ulterior, cântăreața a publicat o fotografie cu noul ei look. Admiratorii solistei au rămas plăcut impresionați de apariția vedetei și au scris numeroase comentarii frumoase cu privire la noua ei înfățișare.

„Jmeeeekeraaa??”, a scris Ruby în dreptul imaginii distribuite de Lidia Buble.

„Ești foarte frumoasă. Îți stă bine cu noul look. ?

Wowwww ,suberbă????

Îți stă foarte bine cu noul look.??❤❤”, au mai scris fanii artistei.

Pentru cele patru săptămâni petrecute în Republica Dominicănă, Lidia Buble ar fi încasat nu mai puțin de 20.000 de euro, scrie Cancan. De altfel, fosta iubită a lui Răzvan Simion ar fi fost cea mai bine plătită concurentă din show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici.

Citește și Ce pățește Lidia Buble în fiecare seară. „În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...