Ce pățește Lidia Buble în fiecare seară. „În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot”

Badea Violeta 13.10.2022, 09:49

Lidia Buble este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. Solista este extrem de activă pe rețelele sociale și împărtășește multe momente importante cu urmăritorii ei din mediul online. Fanii știu aproape totul despre ea, însă un detaliu le-a scăpat din vedere. Artista a mărturisit abia acum cu ce problemă se confruntă!

Problema cu care se confruntă Lidia Buble

Lidia Buble se poate lăuda cu o voce incredibilă care poate interpreta orice melodie. Ea a cucerit inimile tuturor românilor cu piesele ei, începând cu anul 2014.

Lidia Buble a îndrăgit muzica încă din copilărie. La vremea aceea, artista cânta în corul bisericii din care face parte (Biserica Penticostală Emanuel din Deva).

Celebritatea a cunoscut-o mai târziu, când a ajuns în atenția lui Adrian Sînă. Fostul membru al trupei Akcent a avut încredere în talentul ei și a scos două hituri: „Kamelia” și „Noi simțim la fel”.

Treptat, Lidia Buble a ajuns să aibă numerosi fani, cărora le-a făcut, de curând, o destăinuire. Vedeta a declarat că suferă de o boală rară. Aceasta se numește nictofobie și se declanșează în timpul nopții. Astfel, din cauza acestei afecțiuni, cântăreața nu poate dormi, temându-se de tot ceea ce aude sau ce vede în jurul ei.

„Dacă am tablouri prin casă mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou… Am nopți în care nu închid niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot”, a spus solista, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și Lidia Buble a comis-o din nou. Ce a pățit vedeta în trafic, chiar înaintea procesului pentru dare de mită (Exclusiv)!

Lidia Buble
Lidia Buble

Lidia Buble s-a îmbogățit după participarea la „Sunt celebru, scoate-ma de aici”

Frumoasa cântăreață a dat lovitura din punct de vedere financiar, după participarea la show-ul „Sunt celebru, scoate-ma de aici”, difuzat la Pro TV.

În ediția din 6 octombrie, Lidia Buble a fost eliminată din competiție. Totuși, artista nu are motive de tristețe, deoarece pleacă din jungla dominicană cu o mică avere.

Conform Cancan, solista a fost plătită cu 5.o00 de euro pe săptămână, fiind unul dintre cei mai bine remunerați concurenți.  În total, Lidia Buble ar fi încasat nu mai puțin de 20.000 de euro.

Citește și Suma colosală cu care a plecat acasă Lidia Buble după participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Câți bani a încasat pentru o lună în jungla din Dominicană!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...