Suma colosală cu care a plecat acasă Lidia Buble după participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Câți bani a încasat pentru o lună în jungla din Dominicană

Anca Manolica 10.10.2022, 17:20
Suma colosală cu care a plecat acasă Lidia Buble după participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Câți bani a încasat pentru o lună în jungla din Dominicană

Lidia Buble s-a aflat printre cele 12 vedete care au acceptat provocarea Sunt Celebru, Scoate-mă de aici și a mers să își înfrunte fricile în jungla din Republica Dominicană. Iată câți bani a încasat faimoasa artistă, grație apariției sale în emisiune, după o lună petrecută în competiție. Suma este de ordinul zecilor de mii de euro!

Câți bani a încasat Lidia Buble de la Pro TV

Fosta iubită a lui Răzvan Simion s-a aventurat în competiția Sunt Celebru, Scoate-mă de aici, de la Pro TV, care a început luni, 5 septembrie. După o lună petrecută în jungla Dominicană, în condiții dure, departe de confortul pe care-l au acasă, Lidia Buble a părăsit competiția în ediția de joi, 6 octombrie.

Dar pe lângă faptul că a apărut pe micile ecrane, aceasta a fost recompensată și cu o sumă pe măsură. Înainte de a porni în această aventură, artista a semnat un contract, la fel ca și ceilalți participanți. Potrivit Cancan, în urma acestuia, cântăreața ar fi încasat, se pare, 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție.

Astfel, pentru cele patru săptămâni în care a avut ocazia să își învingă cele mai ascunse temeri, Lidia Buble ar fi plecat acasă cu 20.000 de euro. Se pare că ea ar fi fost cel mai bine plătită vedetă din cadrul reality-show-ului.

Lidia Buble a fost eliminată din competiție
Lidia Buble a fost eliminată din competiție

Lidia Buble a părăsit jungla din Dominicană

Celebra artistă a fost eliminată joi, 6 octombrie, din cadrul competiției Sunt celebru, scoate-mă de aici, de la Pro TV, după ce a pierdut duelul cu Ruxi și Giani Kiriță. Cu lacrimi in ochi, îndrăgita artistă și-a luat la revedere de la cei doi prezentatori ai reality-show-ului, precum și de la colegii săi, cărora le-a cerut iertare pentru acele momente în care a greșit fără voia sa.

„Sunt tristă că nu am reușit. Stau foarte prost cu orientarea în spațiu, nu am găsit toate cheile. Asta este. Sunt câștigată, pentru ca mi-am făcut amintiri aici. Mi-am câștigat trei prieteni adevărați, plec cu multe lecții învățate. Colegilor, îmi cer scuze dacă v-am greșit cu vorba sau cu fapta.

Competiția e ca un carusel, te trece prin toate stările posibile. Îmi pare rău, mi-ar fi plăcut să mai rămân în jocul asta. Vă mulțumesc pentru cea mai grea și faină experiență. Ies din competiția asta carnivoră. Nu mai fac niciodată mofturi la mâncare”, a declarat Lidia Buble la eliminarea din competiție.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...