Cum arată bolidul impresionant pe care îl conduce Anda Adam. Valorează cel puțin 150.000 de euro

Redacția IMPACT 26.06.2020, 10:28

Anda Adam șochează din nou audiențele. Iată că vedeta ne surprinde, de această dată cu o mașină de lux pentru care a scos bani frumoși din portofel. Noua achiziție s-a dovedit a fi cadoul perfect pentru aniversarea sa, pe care și l-a cumpărat chiar din banii ei.

Bolidul de lux al Andei Adam, un model unic în România

Cântăreața s-a lăudat cu noua sa achiziție, un bolid impresionant, care a costat aproximativ 150.000 de euro. Este vorba despre BMW i8, o mașină pe care și-a colantat-o și care a ajuns să devină un model unic în România. Până în urmă cu ceva timp, culoare mașinii era albă, însă solista a decis că are nevoie de o schimbare. Așa că s-a pus pe treabă.

.

Colorat intens, în nuanțe vii și puternic accesorizat, automobilul de lux este noua mândrie a Andei Adam. Cu siguranță, vedeta nu va trece neobservată în trafic.

„Vreau să fac o aroganță la începutul anului, chiar mi-am propus o aroganță foarte mare. Muncesc din greu să pot să mi-o permit, pentru că simt că o merit. După atâția ani de muncă, chiar simt că este momentul. Este un vis de-al meu de când eram mult mai tânără și sper ca, anul viitor, să-l pun în aplicare”, povestea Anda Adam pentru Libertatea, într-un interviu mai vechi.

Anda Adam nu este pasionată doar de mașini de lux. Vedeta a găsit alinare și în domeniul de bricolaj și construcții, domeniu în care plănuiește să investească pentru a construi mai multe duplexuri pe care să le pună ulterior la vânzare.

„Eu am avut noroc pentru că încă de anul trecut am început un alt proiect, în construcții. Construiesc niște duplexuri de vânzare și momentan toată atenția mea este în zona aceea, pentru că este, deocamdată, o afacere care încă se mișcă. Deja am vândut două și suntem în discuții și pentru următoarele două. Ca reprofilare asta ar fi varianta alternativă”, a spus Anda Adam în cadrul emisiunii prezentate de Răzvan și Dani.

Urmăriți Impact.ro și pe