Anda Adam a investit o avere în Tunari. Din ce vrea să facă bani artista, acum când concertele nu mai sunt profitabile

Rădulescu Valentin 13.06.2020, 13:23

Pentru că ultima perioadă a fost una grea și din punct de vedere financiar, majoritatea artiștilor au avut de suferit. Dar Anda Adam s-a pregătit încă de anul trecut și a reușit să scoată bani frumoși din investiția pe care a făcut-o în Tunari. Din ce face bani frumoasa blondină în perioada de pandemie?

Anda Adam face bani din investiția de la Tunari!

Pandemia cauzată de noul virus a provocat mari probleme financiare mai ales în rândul cântăreților. Așadar, mulți au fost nevoiți să se readapteze în această perioadă pentru a putea scoate ceva sume bani. Printre ele se află și Anda Adam, focoasa blondină și-a făcut apariția pe șantierul din Tunari, iar într-un un interviu a mărturisit faptul că s-a apucat de o nouă afacere profitabilă în zona de imobiliare. Artista s-a apucat să construiască case în stiluri futuriste, în special cubice. Așadar, frumoasa blondină a ajuns să pună la vânzare duplexuri.

„M-am apucat să construiesc case. Eu m-am apucat de anul trecut și nu știam ce urmează. Eu am terenul de foarte mult timp și aici trebuia să fie casa mea și speram să mă mut curând. Doar că, la un moment dat, mi-am dat seama că nu este profitabil. Am zis să folosesc terenul acesta pentru a face niște case pentru vânzare și, din ce vor produce aceste construcții, pot să o fac și pe a mea.

Și așa am ajuns să construiesc duplexuri la vânzare în Tunari. Eu am ținut foarte tare ca aspectul lor să fie altfel, mai futuriste, cubic. M-am implicat foarte mult în proiectare și am ținut cont de niște detalii pe care eu nu am vrut să le văd ca la alte case. (…) Acum, ce să spun, nu-i o zonă rea sau greșită în care m-am dus, pentru că noi toți știm că este o zonă care a mers chiar și în pandemie. Și în izolare s-a mișcat treaba”, a mărturisit Anda Adam într-un interviu pentru cancan.ro.

Anda Adam a investit o avere în Tunari. Din ce vrea să facă bani artista, acum când concertele nu mai sunt profitabile
Anda Adam a investit o avere în Tunari. Din ce vrea să facă bani artista, acum când concertele nu mai sunt profitabile

Anda Adam este nevoită să strângă bani

După ce vedeta a coborât din bolidul ei de lux pentru care a scos din buzunar aproximativ 150.000 de euro și a povestit despre noua ei afacere, blondina a mărturisit că vrea să își construiască și propria ei casă. Anda Adam voia inițial ca proiectul să înceapă din vară, dar din păcate lipsa concertelor a făcut-o să amâne acest lucru. Totodată, focoasa blondină este căsătorită cu un bărbat mai tânăr cu cinci ani decât ea, iar împreună au și un copil. Așadar, nu este de mirare că blondina vrea să își construiască o casă de la zero.

„Inițial, vara aceasta voiam să începem și proiectul pentru casa noastră, doar că, având în vedere că am fost în izolare, că a fost situația aceasta în care noi, ca artiști, nu putem să avem activitate, cred că mă opresc puțin anul acesta, că nu pot face investiții foarte mari”, a mai adăugat artista.

Urmăriți Impact.ro și pe