Cum arăta Andra, în urma cu 20 de ani, în primul său videoclip muzical. Jurata de la PRO TV a trecut prin schimbări majore de look

Redacția IMPACT 26.04.2020, 17:04
Cum arăta Andra, în urma cu 20 de ani, în primul său videoclip muzical. Jurata de la PRO TV a trecut prin schimbări majore de look

Andra a intrat în sufletele românilor deja de ani buni și nu a mai plecat de acolo. Pe melodiile sale, mulți români, ajunși acum la maturitate, și-au trăit cele mai frumoase clipe ale copilăriei sau adolescenței. Cum arătat artista în vârstă de 33 de ani la începuturile carierei sale?

Andra, de la adolescentul de 14 ani, la artistul complet

La doar 14 ani, Andra cucerea prin aparițiile ei de pe Atomic și, ulterior, pe scenele marilor concerte din România. „În noapte mă trezesc” a fost piesa extrasă de pe primul său album muzical, care a avut parte de un videoclip difuzat la TV.

Alexandra Irina Măruță, pe numele ei real, a debutat în industria muzicii pop și R&B în urmă cu 20 ani. Artista avea pe atunci un look complet diferit față de cum îl știm azi, avea părul lung, cu nunațe roșcate și era machiată foarte discret.

De-a lungul timpului, piesele ei au devenit, pe rând hit-uri, ceea ce i-a adus numeroase nominalizări și premii muzicale. Aprecierea fanilor nu a venit doar pentru calitățile sale vocale, ci și pentru faptul că promovează familia tradițională. Admiratorii interpretei o văd ca pe un exemplu și pentru faptul că parcursul său în lumea reflectoarelor a fost lin, deloc presărat cu scandaluri ori neînțelegeri. Desigur, de acest fapt se ocupă și echipa sa, care are grijă ca imaginea artistei să nu fie pătată.

La cei 33 de ani ai săi, Andra nu a suferit nicio operație estetică, ceea ce i-a conferit mereu o naturalețe a pielii și a chipului. Artista spune, însă, că nu exclude ideea ca în viitor să apeleze la mâna unui estetician.

„Deocamdată nu am nicio operaţie, însă fiind artistă vreau să arăt bine pentru fanii mei. Însă acum mă simt bine în pielea mea şi este ok. Nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenţie sau injecţii ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă. Nu ştiu cum aş trece peste frica mea de ace şi bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic”, a declarat Andra, potrivit Ok!Magazine. 

Andra și Cătălin Măruță, prima întâlnire

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut pe vremea când moderatorul lucra la TVR 2, după ce a invitat-o pe artistă în platoul emisiunii sale: “Tonomatul de pe doi”. Cei doi formează un cuplu din anul 2005, chiar din anul în care cei doi s-au cunoscut și s-au și îndrăgostit. Pe atunci, atât prezentatorul TV, cât și artista, erau implicați în câte o relație. Cu toate acestea, în toamna acelui an, Măruță a apărut în videoclipul piesei ”Băieții și fetele”, astfel că a fost împins, de multele întrebări ale celor din jur, să recunoască faptul că formează un cuplu.

Cătălin Măruță și Andra sunt s-au căsătorit pe 23 august 2008 și au devenit părinți pentru prima dată pe 16 martie 2011, când a venit pe lume băiețelul lor David.

Urmăriți Impact.ro și pe