Andra, mesaj copleșitor despre mama sa. Jurata PRO TV a scos la iveală detalii incredibile

Redacția IMPACT 20.04.2020, 14:26
Andra, mesaj copleșitor despre mama sa. Jurata PRO TV a scos la iveală detalii incredibile

Andra, mesaj copleșitor despre mama sa. Jurata PRO TV a scos la iveală detalii incredibile despre puterea iubirii. Ce faci când iubești cu adevărat?

Andra, mesaj copleșitor despre mama sa. Jurata PRO TV a scos la iveală detalii incredibile

Mesaj de la Andra către toți fanii ei, filmat în ziua de Paști. Cântăreața făcea apel la fiecare dintre aceștia să respecte restricțiile impuse de ordonanțele militare și să stea acasă de Paști, chiar dacă dorul de cei dragi e foarte mare.

Cântăreața spune că toți părinții au ceva de învățat de pe urma faptului că stau acasă cu copiii. Prin urmare, poate c-ar fi bine să aprecieze ceea ce au în aceste zile, aproape, foarte aproape de ei. Mesajul este că iubirea pentru cei mai în vârstă se traduce și prin păstrarea distanței, nu doar prin reducerea ei. A nu te duce la părinți și la bunici zilele astea este dovada iubirii, nu a te duce.

„Mi-e dor de nu mai pot de părinții mei, dar, de paști, stau acasă”

„Cine se uită la desene până târziu nu se trezește devreme ca să meargă la școală. Noi, părinții, stăm acasă cu cei mici și încercăm să facem teme cu ei, dar, la finalul zilei, cred că tot noi avem ceva de învățat de la copii. Mi-e dor de nu mai pot de părinții și de frații mei, dar, de Paște, aleg să stau acasă. Tu pentru cine stai acasă?”, și-a încheiat Andra pledoaria pentru rămas acasă.

Mesajul a fost postat pe Instagram și a fost vizualizat de aproape 100.000 de fani.

„Pentru Paști, mama obișnuia sa stea numai în bucătărie zile întregi, sa ne facă tuturor mâncărurile preferate, salate, fripturi, sarmale, cozonaci și multe feluri de prăjituri. Nu se plângea nici că stă numai în picioare, nici dacă la final noi tot făceam mofturi. Cum să mă plâng eu acum când stau acasă pentru ea, pentru tata și pentru toți părinții? Ei merită orice efort și sacrificiu. Voi pentru cine stați acasă?”, este mesajul Andrei.

Urmăriți Impact.ro și pe