Cum a fost Anca Țurcașiu uitată pe o insulă, în concediu. „Am fost pe distracție”

Beatrice Dumitru 04.02.2023, 09:00
Cum a fost Anca Țurcașiu uitată pe o insulă, în concediu. „Am fost pe distracție”

Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorț dureros în urmă cu doi ani, după despărțirea de medicul Cristian Georgescu cu care era căsătorită de 22 ani. Chiar dacă nu i-a fost ușor, artista a mers mai departe și-a văzut de viața ei, iar acum este în cea mai bună formă. Anca Țurcașiu tocmai s-a întors dintr-o vacanță din Thailanda și a povestit prin ce peripeții a trecut.

Anca Țurcașiu, uitată pe o insulă în Thailanda

Anca Țurcașiu (52 ani) merge la fiecare început de an într-o destinație exotică. Și în 2023, imediat după ce şi-a terminat toate angajamentele, s-a îmbarcat în avion şi a zburat spre ţările calde, de data aceasta alegând să se relaxeze în Thailanda – Pukhet, unde a stat trei săptămâni și s-a gospodărit singură.

Anca Turcașiu a povestit că „am fost pe distracție”  în Thailanda și a închiriat un apartament într-o zonă foarte frumoasă, cu o priveliște minunată și a călătorit foarte mult cu rucsacul în spate. Dar vacanța nu a fost una lipsită de peripeții și a pățit multe. Artista a spus că a fost uitată pe o insulă, din greșeală.

Cum a fost Anca Țurcașiu uitată pe o insulă, în concediu. „Am fost pe distracție”
Anca Țurcașiu, în vacanță în Thailanda.

„A fost pentru prima oară în viața mea cânmd am fost uitată pe o insulă. Momentul plecării a fost stabilit la o oră anume, eu am fost să fac plajă într-o anumită zonă puțin mai departe de locul în care era plecarea, toți oamenii de pe ambarcațiune s-au dus într-un singur loc, diferit față de cel în care m-am dus eu, s-au plictisit și au spus să plece mai devreme. M-am prrezentat la ora stabilită, dar am văzut cum catamaranul a plecat de la locul stabilit. Am alergat, am strigat și după vreo 20 de minute s-a intors după noi”, a povestit Anca Țurcașiu la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro Tv.

 A căzut de pe elefant

Și aceasta nu a fost singura peripeție pe care a avut-o Anca Turcașiu în vacanța din Thailanda. Ea a mai spus că a fost să vadă și elefanții cu care s-a jucat în apă pentru că i s-a părut o experiență iedită.

Am căzut de pe elefant la fundul apei. M-am trezit printre picioarele lui. O turistă rusoaică filma, dar nu am reușit să fac rost de filmare, eram țocată de ce mi s-a întâmplat”, a adăugat Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu are o siletă de invidiat și pare neschimbată de 30 de ani. Artista are un stil de viață ordonat și are câteva obiceiuri de la care nu se abate niciodată: sportul, odihna și mâncarea sănătoasă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...