Anca Țurcașiu vrea să se mute din România. Destinația în care artista plănuiește să își petreacă iernile de acum încolo. „Vreau să trăiesc această experiență”

Andrei Simion 05.01.2023, 18:28

Anca Țurcașiu vrea să se mute din România, pentru perioada friguroasă a anului, la doi ani de la divorțul de Cristian Georgescu. Artista a dezvăluit care este destinația în care plănuiește să își petreacă iernile de acum încolo.

Unde vrea să se mute Anca Țurcașiu pe timp de iarnă

La vârsta de 52 de ani, Anca Țurcașiu este deschisă la experiențe noi și nonconformiste. Vedeta a hotărât să părăsească România pentru o perioadă și să testeze ideea de a se muta într-o țară călduroasă pe timp de iarnă.

Astfel, Anca Țurcașiu, care a evoluat în musicalul „Mamma mia” la sfârșitul lunii decembrie, și-a închiriat un apartament în provincia Phuket din Thailanda, aproape de plaja Patong. Vedeta vrea să vadă cum se acomodează acolo, într-o perioadă de trei săptămâni.

„Am ales anul ăsta o altfel de vacanță. Trei săptămâni într-un apartament, ca și cum aș locui aici (și tot mi se pare puțin…). Să mă gospodăresc cu hrana, cu transportul, cu toate.

Vreau să trăiesc această experiență. Pentru că mă gândesc foarte serios în viitor să elimin iernile din viața mea… Vom vedea ce va fi. Acum doar vreau să mă bucur de fiecare clipă”, a scris Anca Țurcașiu pe rețelele sociale, alături de imaginea de mai jos.

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu

Eveniment important în viața Ancăi Țurcașiu

Anca Țurcașiu, care a divorțat în urmă cu doi ani de Cristian Georgescu, care și-a refăcut repede viața, este asaltată de admiratori, dar nu a mai avut în acest timp o relație stabilă. De altfel, vedeta a dezvăluit recent că a blocat numeroase comentarii nepotrivite pe care le-a primit pe rețelele sociale.

„Primesc foarte multe mesaje, mai ales pe rețelele de socializare. Unii sunt destul de agresivi, dar am dat destul de multe block-uri la comentarii nepotrivite, dar îți mărturisesc că nici nu stau să le citesc pe toate pentru că sunt foarte foarte multe”, a spus vedeta.

Însă, vedeta a trăit un eveniment important în viața ei personală, în luna aprilie a anului trecut, când a devenit oficial soacră, după ce fiul ei, Radu, s-a căsătorit. Anca Țurcașiu a strălucit la nunta fiului ei, purtând o rochie de culoare roșie, asimetrică, și o pereche de sandale asortate.

Urmăriți Impact.ro și pe