Cum a anunțat Codin Maticiuc că iubita lui este însărcinată. Bărbatul va fi tată pentru a treia oară

Ioana Bucur 11.08.2022, 18:07
Cum a anunțat Codin Maticiuc că iubita lui este însărcinată. Bărbatul va fi tată pentru a treia oară

Fericire uriașă în familia vedetei. Codin Maticiuc a anunțat că iubita lui este însărcinată. Vestea cea mare nu a fost dată oricum, ci alături de un mesaj important, dar și o misiune pentru bebelușul care este încă în pântecul mamei sale. Ce planuri are pentru copilul cu numărul trei.

Iubita lui Codin Maticiuc este însărcinată

Codin Maticiuc se pregătește, din nou, pentru cele mai frumoase momente din viața unui adult: venirea pe lume a unui copil. Vedeta a anunțat, printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram, că iubita lui, Ana Pandeli, este însărcinată. Cei doi sunt deja părinții Smarandei și ai unui băiețel pe care Ana îl are dintr-o relație anterioară.

Știind că postarea sa va strânge un număr mare de reacții în rândul internauților, Maticiuc a profitat și a scris pe burtica iubitei sale numărul de SMS la care oamenii pot face donații pentru fundația lui care se implică în renovarea spitalelor din România.

„Copilul numărul 3. Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică. Campania noastră continuă, aștept să văd pozele voastre cu îndemn la sms, cu tag la @fundatiametropolis și #mysummerbody și #spitalepublicedinbaniprivati. (…)

Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta, dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei. Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună”, a scris pe Instagram Codin Maticiuc.

Cum a anunțat Codin Maticiuc că iubita lui este însărcinată. Bărbatul va fi tată pentru a treia oară

„M-a terorizat până am făcut-o”

Mesajele și reacțiile nu au întârziat să apară. Printre cei care au felicitat frumoasa familie se numără Nicole Cherry, Adrian Sînă, Antonia, Ioana Ginghină sau Nicoleta Nucă.

Ana Pandeli a vorbit și ea despre cea de-a treia sarcină.

„M-a terorizat până am făcut-o. El e convins că burta mea o să convingă mulți oameni să trimită sms. Eu nu mă pricep, dar iată că l-am ascultat, deși greu îmi e să mă văd așa după ce ultima poză cu burta mea era când o numeam abdomen.

Sper să nu-l dezamăgesc. Cu ocazia asta s-a întâmplat și ce așteptam de multă vreme, să îngenuncheze Codin în fața mea. Mă rog… în spatele meu, dar măcar am trăit-o și p-asta”, a scris Ana Pandeli pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...