Ce a făcut Gina Pistol timp de 40 de minute pe zi cât a fost însărcinată. Smiley rupe tăcerea

Dumitrică Roxana 03.08.2022, 17:58
Ce a făcut Gina Pistol timp de 40 de minute pe zi cât a fost însărcinată. Smiley rupe tăcerea

Gina Pistol și Smiley se numără printre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, având o relație de ani buni. Cei doi au devenit părinții unei fetițe, Josephine pe numele său, în urmă cu un an, iar aceștia și-au dorit cu ardoare să aibă un copil, însă șansele erau foarte mici.

Copilul celor doi, o minune din cer

În urmă cu ceva timp, specialiștii i-au dat verdictul dureros Ginei Pistol, respectiv că sunt șanse de doar 0.01% ca ea să rămână însărcinată, așa că prezentatoarea TV a căutat ajutor în altă parte, respectiv în credință, iar dorința i s-a îndeplinit.

Smiley a făcut o serie de declarații despre credință și rugăciune și cât de importante sunt acestea, dar și cum te pot ajuta.

Așadar, invitați în cadrul unui podcast, Gina Pistol și Smiley au vorbit despre puterea credinței, dar și despre cât de mult i-a ajutat divinitatea, atunci când părea că totul este imposibil.

Ce pasiuni are fiica lui Smiley si a Ginei Pistol

Cei doi, încântaţi de rolul de părinţi

Gina Pistol a dezvăluit că a rămas impresionată în momentul în care fetiţa a venit la ea și a pupat-o, după ce s-a trezit. „Trebuie să vă povestesc ceva. Aseară m-am culcat foarte târziu, cred că pe la 2 dimineața și m-am trezit de mai multe ori, nu știu ce s-a întâmplat.

Pe la 6 jumătate s-a trezit Josephine și, spre dimineață, am luat-o cu noi în pat și ea s-a trezit, începuse să vorbească pe limba ei, și stăteam așa cu ochii între deschiși să văd ce face. Și m-am trezit că a venit și m-a pupat, deci îmi vine să plâng. Așa mă mai pupă când îi zic eu, dar a venit și m-a pupat fără să-i zică nimeni nimic. Și pe urmă l-a pupat și pe tatăl ei. Realizez că crește atât de repede fiica mea”, a dezvăluit Gina Pistol

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe