EXCLUSIV

Cu cine s-ar mai fi iubit amanta lui Reghecampf. Antonia a vrut s-o bată după ce i-a făcut avansuri lui Alex Velea. EXCLUSIV

Alexandra Andrei, Iancu Andreea 01.07.2021, 16:06
Cu cine s-ar mai fi iubit amanta lui Reghecampf. Antonia a vrut s-o bată după ce i-a făcut avansuri lui Alex Velea. EXCLUSIV

Anamaria Prodan a vorbit pentru prima oară despre amanta lui Reghecampf, după ce mai multe zvonuri privind divorțul dintre cei doi soți au apărut recent. Cuplul formează o familie de mai bine de 15 ani și era considerat până de curând unul dintre cele mai solide din showbiz-ul autohton. Totuși, se pare că între cei doi soți ar fi apărut mai multe tensiuni, iar mărul Discordiei ar fi amanta lui Reghecampf. Despre viața amoroasă a femeii cu care se presupune că antrenorul ar avea o relație extraconjugală se cunoaște că ar fi una extrem de tumultoasă. Mai multe nume celebre ar fi avut legături cu blondina.

Cu cine s-ar mai fi iubit amanta lui Reghecampf

Numeroase zvonuri privind relația amoroasă dintre antrenorul Laurențiu Reghecampf și o presupusă amantă au apărut recent, în contextul în care Anamaria Prodan și soțul său s-ar afla în prag de divorț. Iar motivul principal despre care toată lumea vorbește este prezența unei domnișoare blonde, cu care Reghe ar trăi o idilă de aproximativ opt ani de zile. Totul a pornit de la declarațiile lui Gigi Becali, cel care susține că Reghe are o amantă, căreia i-a construit și un salon de înfrumusețare. Florentina Raiciu, femeia care ar fi intervenit în familia Anamariei Prodan și lui Laurențiu Reghecampf, a fost însă asociată cu mai multe celebrități din showbiz.

În urmă cu mai mulți ani, cancan.ro menționa faptul că Florentina a fost surprinsă în prezența lui Alin Ionescu, fostul soț al Cristinei Spătar. Cei doi au petrecut o noapte intensă într-un club din Capitală, iar asistenta TV de la Antena Stars părea să îi fi intrat în grații omului de afaceri. Cu toate acestea, seara s-a încheiat abrupt, iar tânăra a părăsit localul însoțită de prietenele sale. Chiar și așa, relațiile amoroase ale amantei lui Reghecampf ar fi fost extrem de tumultoase. Blondina s-ar fi despărțit de unul dintre iubiții săi după ce acesta a descoperit un clip în care iubita sa apărea într-o ipostază interzisă, cu un alt bărbat. Fostul iepuraș Playboy pare să fi intrat în conflict și cu Antonia. Potrivit surselor impact.ro, frumoasa artistă s-a arătat extrem de acidă după ce Florentina Raiciu i-a făcut avansuri lui Alex Velea.

Cu cine s-ar mai fi iubit amanta lui Reghecampf
Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf

Primele declarații ale Anamariei Prodan despre presupusa amantă a soțului său

În timp ce Laurențiu Reghecampf nu a mai făcut nicio afirmație după ce confirmase faptul că divorțează de Anamaria Prodan, impresara nu se mai oprește din dezvăluiri. Aceasta a vorbit recent despre femeia cu care se presupune că Reghe are o relație extraconjugală. Potrivit impresarei, cel care ar fi stârnit acest scandal legat de amanta lui Laurențiu Reghecampf este Gigi Becali. Pe de altă parte, Anamaria susține în continuare că între soțul său și orice altă femeie nu poate fi vorba despre vreo legătură.

Totul a început din ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut și au apărut tot felul de nume de femei. Cu amantă de 8 ani, că Anamaria Prodan are și ea pe cineva. Am mii de mesaje și toată lumea pune câte o întrebare. Toți mă întreabă… Familia este ok. Eu nu sunt femeia care a stat la mâna unui bărbat. Nu există că l-am luat de bărbat ca să am mașini sau altceva. (…) E jenant că în 2021 mai avem discuții de genul acesta. Că are amantă de 8 ani și nevastă-sa doarme, stai că a furat averea familiei și a făcut nu știu cui salon. El era atunci antrenor la Steaua. Unde erau ăia 10-20 de mii de dolari pe care îi dădea… cum o cheamă?! Florentina, nu știu…, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune GSP.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...