Amanta lui Laurențiu Reghecampf. Florentina Raiciu a pozat în Playboy și a fost asistentă tv la Antena 1

Iancu Andreea 01.07.2021, 15:13

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a stârnit reacții în presă în ultima perioadă. Totul a pornit de la declarațiile pe care antrenorul le-a făcut recent, prin care confirma faptul că el și soția sa divorțează. Ulterior, impresara a negat această situație. Cu toate acestea, tensiunea din cuplu nu a fost domolită, de curând apărând și primele informații despre amanta lui Laurențiu Reghecampf, motivul pentru care soții ar fi ajuns la discuții despre separare. Cea care a vorbit deschis despre femeia cu care Reghe ar avea o relație extraconjugală este chiar Anamaria. Aceasta a decis să explice întreaga situație.

Cine este amanta lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a făcut declarații inedite

Ultimele săptămâni au fost extrem de tensionate pentru cuplul format din Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce au apărut numeroase zvonuri privind divorțul dintre cei doi. Iar principalul motiv pentru care soții au luat în considerare o despărțire este o presupusă relație extraconjugală, pe care antrenorul ar avea-o de ani buni. Impresara neagă vehement în cadrul fiecărei declarații că soțul său ar avea vreo legătură în afara căsniciei.

De curând, Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri inedite într-o intervenție pentru gsp.ro. În timp ce antrenorul preferă să nu comenteze toate aceste zvonuri, impresara vorbește deschis despre presupusa amantă. Se pare că totul ar fi pornit de la o afirmație a lui Gigi Becali, care susținea că Reghe trăiește o idilă cu o amantă, de 8 ani de zile. În plus, latifundiarul din Pipera dezvăluia că acesta i-a făcut și salon de înfrumusețare amantei sale.

Totul a început din ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut și au apărut tot felul de nume de femei. Cu amantă de 8 ani, că Anamaria Prodan are și ea pe cineva. Am mii de mesaje și toată lumea pune câte o întrebare. Toți mă întreabă… Familia este ok. Eu nu sunt femeia care a stat la mâna unui bărbat. Nu există că l-am luat de bărbat ca să am mașini sau altceva. (…) E jenant că în 2021 mai avem discuții de genul acesta. Că are amantă de 8 ani și nevastă-sa doarme, stai că a furat averea familiei și a făcut nu știu cui salon. El era atunci antrenor la Steaua. Unde erau ăia 10-20 de mii de dolari pe care îi dădea… cum o cheamă?! Florentina, nu știu…, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune GSP.

Amanta lui Laurențiu Reghecampf. Florentina Raiciu a pozat în Playboy și a lucrat și în televiziune
Florentina Raiciu, în emisiunea “Splash, vedete la apă!”

Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghe

Anamaria Prodan susține că nu a interacționat niciodată cu Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta este o blondă extrem de senzuală, care se poate mândri cu un trup de milioane. Florentina a pozat în revista pentru adulți Playboy și chiar a activat o perioadă în televiziune, ca asistentă TV la Antena 1, în emisiunea Splash, vedete la apă! În ciuda faptului că toată lumea vorbește despre această legătură în mod neoficial, Anamaria susține că nu o cunoaște pe amanta lui Reghe. Pe de altă parte, impresara are cuvinte dure la adresa femeilor implicate în relații extraconjugale.

Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… (…) Nu există! Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta. Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e. Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Nu știu dacă cineva mă judecă. Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise… Ce fel de om ar trebui să fie Laurențiu Reghecampf? Eu nu am văzut nimic ca să zic că a avut dreptate Becali, a mai spus Anamaria Prodan.

Soția lui Reghecampf consideră că toate aceste zvonuri vin din partea unor oameni care își doresc să îi facă rău familiei sale. În plus, Anamaria Prodan a ținut să menționeze că relația dintre ea și soțul său este una bazată în continuare pe dragoste.

Dacă acești mari smecheri care stau pe la pârnaie s-au gândit că ar putea să facă o manevră de genul: hai să trimitem o năpărcă din asta ca să facem un scandal și să divorțeze. Iată că pentru asta eu am explicat de multe ori. E datoria mea cumva… Eu și Reghecampf am fost exemplu de familie, de dragoste, a mai spus soția lui Reghe.