Exclusiv. Cristina Spătar își dă în judecată fostul soț: ”Actuala nevastă trăiește în lux, iar copiii lui…din firimituri!”

Alexandra Andrei 03.03.2020, 15:35
Exclusiv. Cristina Spătar își dă în judecată fostul soț: ”Actuala nevastă trăiește în lux, iar copiii lui…din firimituri!”

Deși se află într-o nouă relație și este fericită, Cristina Spătar nu a încheiat încă socotelile cu fostul soț, Alin Ionescu. Chiar dacă cei doi au divorțat în urmă cu ceva timp, aceștia sunt încă legați de micuții pe care îi au împreună. În acest context, artista intenționează să-și dea în judecată fostul soț pentru neplata pensiei alimentare.

Cristina Spătar vrea ca fostul soț să le plătească pensie alimentară copiilor

Cântăreața este indignată de faptul că fostul său soț, Alin Ionescu are bani să o țină în puf și în lux pe actuala lui soție, dar nu și atunci când vine vorba despre copiii lor. Potrivit unor surse Impact.ro, Cristina Spătaru a așteptat până acum ca inițiativa să vină de la Alin, însă cum reacția lui s-a lăsat așteptată, aceasta intenționează să acționeze în instanță.

„Actuala soție trăiește în lux absolut, iar copiii Cristinei din firimituri. Actuala soție primește diamante, pleacă în vacanțe luxoase, deschide diverse afaceri. Nu este corect. Cristina a avut foarte mare răbdare, a sperat că totul se va rezolva de la sine. S-a uitat și în obrazul socrilor ei și nu a vrut să ia măsuri legale. Însă, totul are o limită. Cristina este hotărâtă să îl dea pe fostul ei soț în judecată și să ceară legal ceea ce i se cuvine”, au declarat surse din preajma cântăreței, pentru Impact.ro

cristina spataru, fostul sot, judecata
Cristina Spătar vrea ca fostul soț să le plătească pensie alimentară copiilor

Cristina Spătaru și Alin Ionescu s-au căsătorit în anul 2008, iar acum patru ani au divorțat. Însă, cei doi au împreună doi copii: Aida și Albert, de creșterea și educația cărora se ocupă artista și noul său iubit. Chiar Cristina Spătaru a declarat într-un interviu acordat recent că actualul său iubit se implică activ în creșterea copiilor, ceea ce apreciază foarte mult la el. Însă, artista vrea ca și tatăl lor natural să fie prezent în viața lor și să-i susțină financiar.

„Copiii au petrecut Crăciunul acasă la Alin, alături de actuala soție, Larisa și fiul lor, Carol. Cristina nu se împotrivește ca Aida și Albert să aibă o legătură apopiată cu tatăl lor. Nici măcar cu actuala soție. Ea cere doar ca și copiii să fie sprijiniți financiar corespunzător”, au mai declarat personale din anturajul Cristinei.

Cristina Spătaru trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat care este cu 22 de ani mai tânăr decât ea de aproape trei ani de zile. Recent, vedeta a dezvăluit că acesta are planuri mari de viitor și se gândește chiar la căsătorie, însă ea nu-și dorește momentan să facă acest pas. Cristina a adăugat că acesta este un partener de nădejde pe care se poate baza zi de zi în legătură cu orice.

Urmăriți Impact.ro și pe