Cu ce condiție s-ar întoarce Cristi Borcea în fruntea Dinamo. Pe cine are în plan să lase în fotoliul roș-albilor. „E tot dinamovist pur sânge”

Stan Filon, Sorin Barbu 02.12.2022, 14:31
Cu ce condiție s-ar întoarce Cristi Borcea în fruntea Dinamo. Pe cine are în plan să lase în fotoliul roș-albilor. „E tot dinamovist pur sânge”

Cristi Borcea a făcut marele anunț așteptat de toți dinamoviștii! Omul de afaceri a vorbit despre revenirea la club, dar și despre condițiile în care ar accepta să îi mai finanțeze pe „câini”. Totul a fost făcut public de un alt dinamovist înrăit, Marius Niculaie.

Cu ce condiție s-ar întoarce Cristi Borcea în fruntea Dinamo

Marius Niculaie a vorbit despre problemele cu care se confruntă Dinamo și a spus cu mâna pe inimă că echipa sa de suflet nu va reveni la nivelul de altădată, fără un investitor puternic. Fostul atacant al roș-albilor a dezvăluit la emisiunea „Dinamo 7/9” o discuție pe care a avut-o cu Cristi Borcea. Omul de afaceri a vorbit atunci despre contextul în care s-ar întoarce la Dinamo.

Marius Niculaie spune că fostul investitor al lui Dinamo ar veni din nou în sprijinul echipei preferate, dacă va fi construită o nouă arenă, așa cum au fost făcute promisiuni. Buldozerele sunt așteptate să își facă treaba de-abia în primăvara anului viitor. Până atunci însă, echipa are din nou probleme.

Cu ce conditie s-ar intoarce Cristi Borcea in fruntea Dinamo
Cu ce conditie s-ar intoarce Cristi Borcea in fruntea Dinamo

„Atunci, lucrurile vor intra pe un făgaș normal”

„Acum, clubul Dinamo 1948 trăiește doar din donațiile și banii pe care îi strânge PCH. Eu cred că poate să supraviețuiască Dinamo, dar nu o să facă o echipa puternică, să te bați la promovare și să și promovezi. Dinamo se afla într-o situație complicata și în clasament. O așteaptă un meci la Brașov care pe care, pentru că ei au câștigat cu CSA în Ghencea. Practic își joacă și ei ultima carte, ca și Dinamo, trebuie să câștige toate meciurile pentru a putea spera la play-off”, a spus Marius Niculae la Dinamo 7/9.

Noul stadion care va fi construit în Ștefan cel Mare l-ar atrage pe Borcea să investească din nou la Dinamo. „Suporterii ar putea să susțină echipa, dar doar la nivelul ăsta. Pentru a face pasul următor, eu cred că este nevoie de un investitor. Unul care să vină cu bani, să aibă hobby fotbalul și să se lispească de o sumă de bani anual. Atunci, lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Eu cred că, pentru Dinamo, cel mai mult contează construcția noului stadion. În momentul când va fi gata noul stadion, eu cred, am aici și certitudinea după discuțiile pe care le-am avut cu Cristi Borcea, că va veni cu niște sponsorizări către echipă”, a dezvăluit Marius Niculae în cadrul emisiunii Dinamo 7/9.

„Nu mai cred în machete”

Cristi Borcea nu se va mai implica el direct la echipă, ci o va face prin intermediul fiului săi Patrick, care împărtășește cu tatăl său aceeași pasiune pentru culorile roș-albe.

„Am auzit că în luna februarie, cel târziu în martie, va veni primul buldozer. Va fi cel mai aplaudat buldozer din România și atunci clar lucrurile vor intra în linie dreaptă. Din ce știu eu, la ziua clubului, s-au semnat hârtiile de către Ministrul de Interne, a semnat și CNI. Nu mai cred în machete, machetă aveam din 1992-1993, dar când oi vedea buldozerul că vine să dărâme, clar vom avea un nou stadion. Este păcat, suntem singurul mare club din București care nu avem un stadion”, a mai spus fostul atacant al „câinilor”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...