Copilul uitat al lui Cristi Borcea. L-a recunoscut, deși era însurat

Anca Manolica 26.11.2022, 10:19

Viața lui Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo, este demnă de o adevărată telenovelă, fiind cunoscut drept un mare cuceritor. Toată lumea le știe pe cele trei soții ale acestuia, dar puțini știu câți copii are, de fapt. De altfel, acesta a fost un subiect foarte controversat de-a lungul timpului, existând un copil care aproape a fost uitat. Despre cine este vorba.

Fostul șef de la Dinamo, obligat să își recunoască încă un urmaș

Viața omului de afaceri Cristi Borcea a fost mereu subiect pentru prima pagină a ziarelor. Fie că s-a despărțit, fie că s-a căsătorit, fie că a devenit din nou tată, fie că a mers la pușcărie, acesta a fost mereu în atenția presei. Nu au scăpat de această atenție nici soțiile sau copiii lui, de altfel, acestea fiind mereu două subiecte controversate.

Fostul acționar dinamovist este cunoscut pentru faptul că a fost mereu un adevărat cuceritor, dar acum pare să își vadă liniștit de cel de-al treilea mariaj, cel cu Valentina Pelinel. Cu toate acestea, afaceristul mai are un copil cu o femeie despre care nu s-a vorbit prea mult.

Cristi Borcea, împreună cu Valentina Pelinel și cei trei copii ai lor
Cristi Borcea, împreună cu Valentina Pelinel și cei trei copii ai lor

Cristi Borcea mai are un copil cu Simona Dana Voiculescu

În timpul căsătoriei cu prima soție, Mihaela, afaceristul a avut mai multe aventuri extraconjugale. Mariajul avea să se termine după ce Borcea a cunoscut-o pe Alina Vidican, cu care avea să îi devină apoi soție. Puțini știu, însă, că fostul patron din Ștefan cel Mare a mai avut o relație, nu la fel de mediatizată.

Bărbatul s-ar fi iubit intens cu o avocată, pe numele ei Simona Dana Voiculescu, deși era căsătorit în acel timp. Ba mai mult, femeia i-a dăruit și un copil, în 2008, o fetiță pe nume Andreyna Carolyn Christine. Aventura lor nu a durat prea mult, însă, iar acum nu se cunosc detalii despre viața celor două.

În prezent, Cristi Borcea este căsătorit cu celebrul fotomodel Valentina Pelinel, și împreună au trei copii. După două divorțuri, fostul acționar de la Dinamo pare să își fi găsit fericirea în brațele acesteia, despre care spune că o apreciază enorm. În ceea ce privește venirea pe lume a unui nou copil, el spune că că momentan nu își mai dorește, dar lasă totul la aprecierea soției sale. Reamintim faptul că Borcea are nouă copii cu patru femei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...