Dinamo stă pe un butoi cu pulbere! „Aceste discuții nu fac bine în atragerea unor investitori”. Care este situația antrenorului Flavius Stoican

Sorin Barbu 08.02.2022, 15:41

Dinamo are din zi în zi probleme tot mai mari. Echipa a pierdut, cu 4-0, duelul cu FC Botoșani și s-a rostogolit la 11 puncte de locul de baraj, iar fanii din DDB s-au gândit să aducă un antrenor în locul lui Flavius Stoican și l-au contactat pe cejul Dusan Uhrin. Clubul a fost zguduit și de un alt scandal, după ce Iuliu Mureșan a anunțat că refuză partida amicală cu Real Madrid Castilla, formație antrenată de fostul „galactic” Raul Gonzalez.

Scandalurile de la Dinamo alungă investitorii

Dinamo are tot mai multe probleme. A fost umilită de FC Botoșani, iar fanii i-au cerut urgent lui Dusan Uhrin să revină la echipă, în locul lui Flavius Stoican, un tehnician care a pierdut toate cele trei partide din acest an. Conducătorii spun însă că actualul antrenor are susținere, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla dacă etapa viitoare nu va obține niciun punct din duelul cu Universitatea Craiova.

Dincolo de problemele sportive, clubul are și datorii mari. În plus a apărut și un scandal în care reprezentantul DDB Spania l-a acuzat pe Iuliu Mureșan că a fost de acord cu o partidă amicală cu Real Madrid Castilla, ca apoi să anuleze totul.

„Sunt dezamăgit pentru că, de fiecare dată când deschid anumite contacte cu posibili investitori, apar tot felul de discuții , iar din păcate, aceste scandaluri nu fac bine. Am văzut reacția domnului Sterpu, l-a făcut mincinos pe Iuliu Mureșan, însă, când a vorbit cu dânsul, i-a spus de un amical cu Mostoles (n.r. echipa din liga a V-a spaniolă formată din fani dinamoviști).

După, la câteva zile, cred că au fost vreo patru zile, a pomenit de Real Madrid Castilla”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, administratorului judiciar al SC Dinamo 1948 SA, societate aflată în insolvență.

Și totuși există o mică șansa ca amicalul dintre Dinamo și formația antrenată de Raul Gonzalez să se dispute, iar Florin Răducioiu ține legătura cu Emilio Butragueno, reprezentantul departamentului de relații internaționale de la Real Madrid.

„Am avut o corespondență cu domnul Butragueno, a făcut-o și Florin Răducioiu și a rămas să încercăm să găsim posibilitatea, convenabilă pentru ambele cluburi, pentru a disputa acest meci.

Un astfel de meci este o onoare pentru orice club, însă lucrurile trebuie făcute așa cum trebuie, nu prin tot felul de persoane neavizate”, a concluzionat Răzvan Zăvăleanu, în exclusivitate pentru playsport.

Oficialii celor două formații caută o dată liberă în care partida amicală să se dispute.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe