Cristina Neagu, pe primul loc într-un top mondial surprinzator. A dat lovitura la final de an

Andrei Cezar 29.12.2021, 15:27
Cristina Neagu, pe primul loc într-un top mondial surprinzator. A dat lovitura la final de an

Cristina Neagu, pe primul loc într-un top mondial surprinzator. „Messi din handbal” a semnat un nou contract cu CSM București și va încasa un salariu fabulos. Ea va deveni astfel cel mai bine plătită handbalistă din lume.

Crstina Neagu nu a dorit să participe, în finalul acestui an, la Campionatul Mondial din Spania, acolo unde România a avut prestații dezamăgitoare.

Salariu fabulos pentru Crstina Neagu. Va fi cel mai bine plătită handbalistă din lume

În vârstă de 33 de ani, Crsitina Neagu evoluează la CSM București din 2017, iar pe final de an Moșul a venit cu un nou contract. Cea mai bună handbalistă din lume și-a prelungit angajamentul cu încă doi ani cu echipa din Capitală și a fost ademenită de oficialii clubului cu un salariu pe măsură.

Neagu va continua astfel lupta pentru un loc cât mai bun în Liga Campionilor alături de formația care domină competiția internă de ani buni. Totuși, în acest sezon, CSM București nu a avut un parcurs la fel de convigător ca în anii precedenți și încheie anul pe locul 2, la cinci puncte de liderul Rapid.

Clubul Sportiv Municipal București îi anunță atât pe fanii noștri, cât și pe toți suporterii handbalului din țara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor și în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani și jumătate!

Cristina Neagu și Clubul Sportiv Municipal București au ajuns la un acord de a continua împreună! Cristina și-a prelungit actuala înțelegere cu încă doi ani!

Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, 33 de ani, evoluează la CSM București din 2017.
Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ nr. 5 București. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Vâlcea și ŽRK Budućnost.

Mult succes, Cristina Neagu!”, se arată în comunicatul celor de la CSM, postat pe site-ul oficial.

Cât va câștiga Cristina Neagu la CSM București

Handbalista desemnată de 4 ori cea mai bună jucătoare din lume este acum și sportiva din acest domeniu cu cel mai mare salariu din lume. Potrivit Digi Sport, ea va încasa un salariu de 20.000 de euro pe lună, cu 2.500 de euro mai mult față de vechea remunerație.

Până acum, cel mai bine plătită handbalistă din lume era Amorim, de la Rostov, cu 18.500 de euro pe lună.

În România, jucătoarea care se clasează pe locul al doilea într-un top al salariilor este Alexandrina Barbosa (35 de ani), legitimată la Bistrița. Ea câștigă 15.000 de euro pe lună. Sportiva din Portugalia a evoluat și în tricoul celor de la CSM București, însă a avut parte de un salariu mai mic, 12.500 de euro pe lună.

În handblaul masculin, jucătorii cu cele mai mari salarii sunt Karabatic, Hansen, Sagosen, care se apropie de un milion de euro pe sezon.

Urmăriți Impact.ro și pe