Cristiano Ronaldo, luat peste picior de un fost coleg. Ce mănâncă celebrul fotbalist, de fapt

Andrei Cezar, Gabriel Peneș 15.11.2021, 18:11
Cristiano Ronaldo, luat peste picior de un fost coleg. Ce mănâncă celebrul fotbalist, de fapt

La cei aproape 37 de ani ai săi, Cristiano Ronaldo are o formă de invidiat, care îi permite să joace fotbal la cel mai înalt nivel. Secretul lusitanului constă într-o alimentație foarte bine pusă la punct și antrenamente foarte riguroase. Portughezul este atât de strict cu alimentația sa, încât i-a uimit și pe colegii săi. Unul dintre aceștia a povestit ce mănâncă, de fapt, Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo luat peste picior de un fost coleg. ”Nu mergeți niciodată cu el la cină”

Revenit în această vară la Manchester United, CR7 are o condiție fizică mai bună decât a multor fotbaliști mai tineri decât el. El încearcă să le impună același stil de viață și colegilor cu care împarte vestiarul. Spre exemplu, lusitanul i-a convins pe oficialii de pe Old Trafford să elimine din meniul jucătorilor desertul, un aliment pe care el îl consideră nepotrivit unui sportiv de performanță.

Cristiano Ronaldo este extrem de strict în privința alimentației, iar acest lucru se vede și în forma pe care o arată la fiecare partidă. Unul dintre foștii colegi ai lusitanului de la Manchester United, Patrice Evra, a vorbit recent despre dieta Ronaldo. Fostul fundaș a povestit, în stilul său caracteristic, un episod în care a fost invitat la cină de către multiplul câștigător al Balonului de Aur.

Îmi aduc aminte când m-a invitat la cină… Nu mergeți niciodată la cină cu el, pentru că alături de Ronaldo veți avea parte de una dintre cele mai plictisitoare cine vreodată. E vorba doar salată, pui necondimentat și apă plată. Nici măcar apă minerală nu ai”, a comentat Evra, potrivit Express.

Patrice Evra si Cristiano Ronaldo
Patrice Evra si Cristiano Ronaldo

Bucătarul lui Ronaldo de la Juventus a povestit ce fel de ingrediente folosea pentru a-i prepara mesele portughezului

Timp de trei ani cât a jucat pentru Juventus, Cristiano Ronaldo a avut bucătar personal. Girgio Barone a fost cel care s-a ocupat de alimentația lui CR7 în toată perioada petrecută la echipa torineză. Chef-ul a povestit, într-un interviu acordat recent, ce fel de ingrediediente folosea pentru a-i pregăti mesele starului portughez. Spre surprinderea multora, acestea nu sunt deloc scumpe.

Nu există ingrediente scumpe (n.r. în dieta lui Ronaldo). Doar sănătoase. Folosesc ingrediente naturale și organice – pește, pui, ouă, avocado, ulei de cocos și orez negru. Trebuie să ai grijă de corpul tău ca și cum ai avea grijă de un Ferrari!

Folosesc ulei de cocos (n.r. motivul pentru care Ronaldo arde foarte multe calorii). Este la fel de important să bei și multă apă, dar să fie purificată. Și multă! Desigur, toate acestea se combină cu antrenamentele intense. Dar odihna este la fel de fundamentală precum nutriția si antrenamentele, inclusiv cea de după-amiază. Și e important să mânânci seara devreme, nu târziu”, a explicat Barone.

Urmăriți Impact.ro și pe