Cristi Borcea și Valentina Pelinel, moment incredibil. Gestul pe care l-a făcut fostul șef de la Dinamo

Cristian Cojocaru 11.02.2021, 17:03
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, moment incredibil. Gestul pe care l-a făcut fostul șef de la Dinamo

Unindu-și destinele acum doi ani, Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu încetează să se surprindă reciproc, fostul patron de la Dinamo venind cu un cadou incredibil pentru soția sa. Borcea pare să fie din ce în ce mai îndrăgostit de frumoasa sa soție.

Cristi Borcea i-a făcut un cadou incredibil soției sale, Valentina Pelinel

Afaceristul a considerat că nu e nevoie de un motiv anume pentru a-și surprinde soția. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Relația lor pare să crească pe zi ce trece tot mai mult, unindu-se și mai tare și devenind tot mai puternică. Cristi Borcea a reușit să o mai surprindă plăcut încă o dată pe Valentina.

Recent, Valentina Pelinel s-a simțit foarte copleșită de romantismul de care Borcea nu duce lipsă. Tatăl copiilor săi a făcut un gest atât de romantic încât frumoasa blondă nu s-a abținut să își împărtășească bucuria pe rețelele de socializare. Astfel, fostul lider al Dinamo, a venit cu un uriaș buchet de flori, încă de la primele ore ale dimineții.

”Iubirea mea. Acum și pentru totdeauna”, a fost mesajul care insoțea fotografia cu Cristi Borcea și buchetul de flori în mâini.

Un gest greu de trecut cu vederea, fanii virtuali reacționând cu mesaje frumoase și de apreciere la adresa cuplului care pare că nu-și mai încape în piele de fericire.

Omul de afaceri a menționat că frumoasa vedetă reprezintă singura femeie din viața sa alături de care este capabil să primească liniștea de care are nevoie
Omul de afaceri a menționat că frumoasa vedetă reprezintă singura femeie din viața sa alături de care este capabil să primească liniștea de care are nevoie

”Ea clar va fi cu mine și că va fi mama copiilor mei”

Cristi Borcea a fost de curând invitat în cadrul unei emisiuni televizate. Dând dovadă de o onestitate ieșită din comun, acesta nu a ezitat să vorbească foarte deschis despre relația pe care o are cu mama copiilor lui, Valentina Pelinel. Omul de afaceri a menționat că frumoasa vedetă reprezintă singura femeie din viața sa alături de care este capabil să primească liniștea de care are nevoie.

Pe lângă liniștea mult dorită, fostul lider Dinamo a mai afirmat că Valentina debordează de foarte mult calm și iubire, iar el avea nevoie de toate aceste elemente cheie. Borcea consideră că femeia reprezintă sufletul său pereche și ori de câte ori are ocazia, nu ezită să îi confirme acest lucru.

”În momentul în care am văzut-o a doua oară am zis că ea clar va fi cu mine și că va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea, dar niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu, oricum ea era într-o relație care scârțâia de mulți ani. Ne-am plăcut și când am intrat în închisoare mi-a spus că mă așteaptă indiferent cât stau acolo, că nu poate trăi fără mine.

Așa că eu zic că am făcut cea mai bună alegere și afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, care este calmă, cu care pot sta și în casă și în vacanță. Este foarte important să găsești pe cineva care să-ți dea căldură și putere”, a menționat Cristi Borcea în cadrul unei emisiuni TV.

Urmăriți Impact.ro și pe