Conspirația de la Survivor România. Majda i-a dat de gol după ce a plecat. ”Topul era făcut”

Nicu Stan 03.03.2021, 09:18

Conspirația de la Survivor România, Majda i-a dat de gol după ce a plecat.  Ce a anunțat ultima concurentă eliminată din joc, Majda, citiți în articolul de mai jos.

Majda de la Survivor a spus totul după ce a fost eliminată din concurs. ”Topul era făcut”

A ieșit la suprafață conspirația de la Survivor România. Majda, ultima concurentă eliminată de la Survivor România, i-a dat de gol. Majda Aboulumosha a fost eliminată, duminică seara, din concursul TV Survivor România, după ce Jador, care a ieșit preferatul publicului pentru a patra oară consecutiv, a votat-o spre eliminare.

A fost pentru a doua oară când Majda a fost nominalizată pentru eliminare la Survivor România și, de data aceasta frumoasa mulatra a fost nevoită să părăsească competiția de la Kanal D.

Ce a spus Majda după eliminare

Simt o eliberare, număr secundele până când voi urca în avion și voi reveni în țară. Mi s-a dat telefonul înapoi, primul mesaj era de la fetița mea, Jaqueline, care mi-a scris: mami, nu mai pot de dorul tău! Am o satifacție mare pentru că oamenii au crezut în mine, am găsit multe mesaje de încurajare.

Oamenii au văzut în mine o luptătoare. Am dormit cu șobolanii, dădeam la o parte șerpii cu mâna. Este o competiție foare dură, nu mă așteptam să fie atât de greu”, a declarat Majda, direct din Republica Dominicană, în emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Majda nu s-a implicat în conflicte în timpul concursului TV. Cine i-a venit de hac

Majda s-a ținut departe de conflicte în timpul competiției televizate, dar a fost victima sigură a coaliției băieților din tabăra Faimoșilor. ”Am fost singul om care nu a fost băgat în conflicte. E foarte greu să-ți menții echilibrul. Foamea, condițiile de acolo te fac să explodezi. Am fost exact ca în viața de zi cu zi. Am dat tot ce am putut, indiferent de dureri fizice, de dor de casă. Există o alianță a băieților!

Tot timpul se făcea un top al verigilor slabe, care erau doar fetele. Fetele erau scoase pe rând afară, nu erau băieții eliminați. Eu nu am făcut vreo strategie. M-am dus cu capul înainte. Mi se pare că am ieșit la timp, corect din punct de vedere sportiv. Topul era făcut. Voiau s-o scoată pe Nemeș înaintea mea, după care urmam eu, Elena și Ana. Jodor are un suflet bun, nu-i port dușmănie pentru nominalizare. Zanni e văzut drept personajul negativ al grupului, pentru că este un personaj mai conflictual”, a mai declarat Faimoasa, la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI