S-a aflat adevărul despre relația dintre Zannidache și Ana Porgras de la Survivor România. Primele declarații ale celor doi

Ana Anitoiu 02.03.2021, 17:01

S-a aflat adevărul despre relația dintre Zannidache și Ana Porgras de la emisiunea ”Survivor România 2021” difuzată de Kanal D. Cei doi au făcut primele declarații în acest sens, după ce apropierea dintre ei a iscat controverse.

Care este adevărul despre relația dintre Zannidache și Ana Porgras de la Survivor România

După cele mai recente nominalizări și eliminarea Majdei de la emisiunea ”Survivor România 2021”, tensiunile continuă în tabăra Faimoșilor. Zannidache și fosta gimnastă Ana Porgras au stârnit valuri cu apropierea dintre ei.

Zannidache și Ana Porgras au negat faptul că ar forma un cuplu, deși au spus că se cunoșteau de dinainte de a participa la această emisiune, în Republica Dominicană. ”Zannidache: Ana nu este iubita mea și nu va fi niciodată. Ana: Unu la mână, nu sunt iubita lui Zanni”, au spus cei doi despre relația lor.

S-a aflat adevarul despre relatia dintre Zannidache si Ana Porgras de la Survivor Romania. Primele declaratii ale celor doi
Ana Porgras

Un concurent din echipa Războinicilor, în vizorul colegilor lui

De asemenea, un concurent din echipa Războinicilor a intrat în vizorul colegilor lui. Deși membrii echipei albastre au susținut în Consiliu că sunt apropiați, iar în probe lasă impresia că totul este în regulă între ei, Maria, Sorin și Starlin s-au izolat pe plajă și au vorbit despre Albert, de care n-au reușit să se apropie foarte mult.

”Sorin: El nu știe să fie într-o echipă și nu se va integra, indiferent cât va sta aici. Maria: Îmi spune mie o poveste, lui o poveste și celuilalt altă poveste”, au fost două comentarii din tabăra Războinicilor.

Elena Marin de la Survivor România: ”Trebui să recunosc”

În ciuda faptului că Majda a fost eliminată din competiție, Faimoșii încearcă să rămână optimiști. Zannidache este de părere că echipa are șanse mai mari să iasă învingătoare la jocul de recompensă, deși el a votat-o spre eliminare pe Elena Marin.

”Jocul următor de recompensă are șanse mai mari pentru că a plecat Majda!”, a spus el. De cealaltă parte, dansatoarea Elena Marin este fericită că nu a trebuit să plece acasă. ”Elena Marin: Trebui să recunosc că mă bucur pentru mine”, a spus ea. O nouă ediție a emisiunii ”Survivor România 2021” va fi difuzată joi, 4 martie, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Simona Hapciuc, despre eliminarea ei de la ”Survivor România 2021”

Recent, Simona Hapciuc a fost eliminată de la ”Survivor România 2021” și a făcut cunoscut tuturor faptul că i s-a părut nedreaptă nominalizarea ei. Pe de altă parte, la revenirea în țară din Republica Dominicană, ea și-a dat seama că întoarcerea acasă a fost, de fapt, cel mai bun lucru pentru ea.

”Nu cred că am trăit vreodată o emoție atât de mare, poate doar când l-am născut, dar sinceră să fiu e ca și cum m-aș renaște eu. În momentul acesta realizez că să mă întorc a fost cel mai bun lucru pentru mine. Deși, inițial, eram foarte supărată pe colegii mei și pentru nominalizare, în momentul acesta pot doar să le mulțumesc pentru că m-au trimis lângă Dimitrie. Eu am fost foarte nemulțumită deoarece nu mă consideram cea mai slabă din punct de vedere sportiv”, a spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI