Majda și Laurette sunt în „război”. Care este motivul scandalului după ce au împărțit același bărbat

Mihai Roșoiu 25.11.2020, 15:45
Majda și Laurette sunt în „război”. Care este motivul scandalului după ce au împărțit același bărbat

Majda și Laurette sunt în „război”. Cele două vedete ale României se contrazic în spațiul public într-un subiect mai puțin obișnuit. Rivalitatea dintre Majda și Laurette a izbucnit, așa cum era de așteptat, din pricina unui bărbat. Numai că, în momentul de față, neînțelegerile dintre ele nu îl reprezintă conflictul amoros. Toată lumea s-ar putea întreba care este motivul scandalului după ce au împărțit același bărbat. Răspunsul este simplu: declarațiile uneia dintre ele referitoare la copiii lor.

Majda și Laurette sunt în „război”. Care este motivul scandalului

Între Laurette și Madja a existat un conflict mocnit încă din momentul în care ultima a devenit iubita oficială a lui Mihai Ștefan. După o relație de 6 ani pe care a avut-o cu Laurette, omul de afaceri a decis să-și pună pirostriile cu noua sa iubită, Majda Abolumousha. Cei doi sunt împreună de 3 ani și doar pandemia i-a împiedicat să nu devină soț și soție.

Laurette nu a reușit să-l convingă pe Mihai să o ia de nevastă. În schimb, cei doi au o fetiță, care se află în custodia mamei. La rându-i Madja are o fată dintr-o relație anterioară și de aici a pornit totul. Într-un interviu recent, Laurette a spus că cele două fetițe nu se înțeleg foarte bine.

Majda o contrazice pe Laurette în privința fetelor

Într-un interviu acordat în EXCLUSIVITATE site-ului Playtech.ro și pe care-l puteți citi aici, Majda a vorbit despre acest subiect sensibil. În opinia sa, cele două fetițe se înțeleg de minune, iar declarațiile lui Laurette sunt exagerate:

Majda si Laurette sunt in „razboi”. Majda si-a contrazis rivala
Majda si Laurette sunt in „razboi”. Majda si-a contrazis rivala

„Copiii se înțeleg în general bine, sunt inocenți și se bucură de tot ce e frumos. Ei sunt o binecuvântare pentru noi. Fetele se înțeleg bine, mai ales că sunt apropiate de vârstă.”, a dezvăluit actuala iubită a lui Mihai Ștefan.

Laurette, vehementă pe marginea subiectului

În vreme ce femeia, care i-a luat locul în inima omului de afaceri, susține că cei doi copii se înțeleg bine, Laurette susține exact contrariul:

Majda si Laurette sunt in „razboi”. Laurette a vorbit despre relatia cu familia lui Mihai Stefan
Majda si Laurette sunt in „razboi”. Laurette a vorbit despre relatia cu familia lui Mihai Stefan

„ Serena a cunoscut-o, într-adevăr, pe iubita lui Mihai, dar nu intră în discuții cu ea. O știe, dar mai mult din vedere, așa. Nu are prietenie, ceva cu ea. Nu ies împreună la plimbare. Ea iese cu taică-su. O duce unde vrea, în parc, unde vrea ea. Nu avem nici o treabă cu ei doi. Nu avem prietenii de genul ăsta”, a spus vedeta.

Majda și Laurette sunt în „război”, iar acesta poate escalada, dacă Mihai se va căsători cu rivala fostei sale partenere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI