Clotilde Armand, conflict deschis cu Dan Barna. Cum l-a acuzat pe șeful ei din USR

Rădulescu Valentin 13.10.2020, 15:18
Clotilde Armand, conflict deschis cu Dan Barna. Cum l-a acuzat pe șeful ei din USR

Alianța URS-PLUS și-a desemnat sâmbătă candidații la Parlamentul României, iar lista de Senat a fost deschisă de Ștefan Pălărie. În urma acestui eveniment, au apărut nemulțumiri din partea lui Dan Barna, iar Clotilde Armand a ținut să transmită și ea un mesaj în acest sens. Primarul sectorului 1 a venit cu afirmații grele la adresa partidului USR PLUS.

Clotilde Armand în conflict cu Dan Barna

După ce Dan Barna le-a trimis celor din USR mai multe nemulțumiri cu privire la locurile eligibile pe lista candidaților la alegerile parlamentare, a venit și reacția noului primar al Sectorului 1. Clotilde Armand afirmă că cei care aduc reproșuri în acest sens au în mare parte dreptate, iar de astfel, precizează că este greu de crezut ca unii colegi să nu se mai regăsească printre primii pe liste.

„E multă forfotă în bula noastră pentru că unii colegi din USR se regăsesc pe locuri greu eligibile la Camera Deputaţilor sau la Senat. Scriu şi eu câteva rânduri despre «scandalul» din interiorul USR PLUS. În primul rând, am citit comentariile, criticile, acuzaţiile scrise de voi şi vreau să vă spun că într-o mare măsură aveţi dreptate. Da, este greu de acceptat faptul că unii colegi care s-au luptat în Parlament în ultimii 4 ani cu hidra pesedistă (cum nu s-a luptat nimeni în ultimii 30 de ani) nu sunt printre primii pe listele pentru Parlament. Apoi, este dificil de înţeles scoaterea de pe listă a unui coleg în pragul alegerilor interne. Toate acestea lăsate în suspensie şi neexplicate lasă o pată mare şi urâtă asupra noastră”, a transmis Clotilde Arman pe pagina personală de Facebook.

Clotilde Armand, conflict deschis cu Dan Barna. Cum l-a acuzat pe șeful ei din USR
Clotilde Armand, conflict deschis cu Dan Barna. Cum l-a acuzat pe șeful ei din USR

„În USR PLUS e cam greu cu ascunzișurile”

Mai mult, Clotilde afirmă că dacă partidul USR-PLUS va face politică numai în scop personal, atunci nu consideră că este nici o diferență față de cum acționează PSD. Primarul sectorului 1 a mărturisit că cine încearcă astfel de lucruri își poate face bagajele și să plece.

În continuare, Clotilde este de părere că dacă USR-PLUS are scopul de a construi o țară mai bună, atunci este necesar ca cetățenii să fie puși pe primul loc.

„Însă aş vreau să vă spun că în USR PLUS e cam greu cu combinaţiile şi cu ascunzişurile pentru că până şi certurile noastre interne sunt publice. Cine încearcă asta îşi poate face bagajele şi au revoir din acest proiect politic. Ştiu, suntem un deliciu pentru analiştii politici şi site-urile «pe surse’» care despică firul în patru. Dacă politica este făcută în scop personal nu văd deosebirea noastră faţă de PSD sau alte partide pline cu dinozauri politici. Cred că fiecare candidat care se regăseşte acum pe lista USR PLUS trebuie să aibă în minte că nu merge acolo pentru el, merge pentru ceilalţi, pentru oameni”, completează Clotilde în mesajul transmis pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe