Cine urmează să-i ia locul Mirelei Vaida la Acces Direct. Dezvăluirea făcută de un personaj cunoscut

Iancu Andreea 13.08.2020, 11:24
Cine urmează să-i ia locul Mirelei Vaida la Acces Direct. Dezvăluirea făcută de un personaj cunoscut

Emisiunea Acces Direct este una extrem de îndrăgită de către public și datorită Mirelei Vaida. Acum, o nouă dezvăluire a făcut ca mulți să se întrebe dacă prezentatoarea va fi înlocuită din platoul Antenei 1. Cea ar urma să îi ia locul este la fel de cunoscută.

Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct?

În urmă cu câteva săptămâni, vestea că Vulpița și Viorel s-au infectat cu coronavirus îi îngrijora pe fanii emisiunii. Aceștia se întrebau dacă toți membrii echipei au fost infectați sau doar cei doi soți din Blăgești. Din fericire, Mirela Vaida și restul echipei au fost în regulă și au ajuns în izolare o perioadă.

Pe de altă parte, o nouă dezvăluire pare să stârnească curiozități în rândul publicului de la Acces Direct. Nelson Mondialu, a realizat un vlog în care vorbește despre o schimbare în cadrul emisiunii. Se pare că ardeleanul este de părere că Mirela Vaida ar urma să fie înlocuită de Mara Bănică.

„Deci, domnilor, vă spun ceva. Nu-i plină Vulpița de nicio boală, de niciun virus. Viorel nici așa. Vaida nici așa. Se ia vacanță, încet încet, încearcă să o inițieze pe Mara Bănică ca moderatoare la emisiune și dacă se ia vacanță, Vaida și-a luat 400.000 de euro pe prosteală, pe ăștia tre să îi scoată din competiție că lumea s-a săturat. Dacă a izbucnit și Arafat. Sunt grele astea. Ei au jucat un teatru. Scăpăm de ăștia că îi băgăm în izolare. Mint ăștia la greu. De ăla care cânta cu Vulpița nu zic nimic. Ăla a dat în Jador”, a spus Nelson pe YouTube.

Veronica și Viorel Stegaru, adevărate vedete datorită Acces Direct
Veronica și Viorel Stegaru, adevărate vedete datorită Acces Direct

Cum au devenit Vulpița și Viorel un fenomen media

Cei doi tineri simpli, din Blăgești, au ajuns faimoși în toată România după apariția la Acces Direct. Deși unii consideră că s-a exagerat cu mediatizarea lor, Mirela Vaida consideră că formatul emisiunii a stabilit participarea lor pe TV. Potrivit moderatoarei, publicul este cel care a stabilit că soții Viorel și Veronica Stegaru sunt de interes.

„Se ştie că noi facem emisiuni cu şi despre oameni simpli. Un cuplu de tineri din judeţul Vaslui a dat ţara peste cap de două luni de zile, celebra Vulpiţa, nu se aştepta nimeni. Noi a doua zi aveam pregătit alt subiect. În momentul când am văzut cât de urmăriţi au fost cei doi, am zis să facem un reality show cu aceşti oameni. Îi lăsăm cum sunt ei”, a explicat Vaida

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...