Planul nebănuit al Vulpiței de la Acces Direct. De ce vrea ea, de fapt, să divorțeze de Viorel

Andrei Cezar 19.07.2020, 13:57
Planul nebănuit al Vulpiței de la Acces Direct. De ce vrea ea, de fapt, să divorțeze de Viorel

Telenovela ”Viorel și Vulpița” a ajuns la final? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor, după ce se pare că Veronica Stegaru intenționează să divorțeze. O sursă importantă din anturajul familiei a declarat, pentru Impact.ro, cum de s-a ajuns în această situație.

De ce vrea ea, de fapt, să divorțeze Vulpița de Viorel

Timp de jumătate de an, o țară întreagă a așteptat cu sufletul la gură apariția unei noi ediții a emisiunii ”Acces direct”, pentru a afla ce au mai făcut protagoniștii celei mai vizionate ”telenovele” a acestui an, ”Vulpița și Viorel.”

Astfel, episod după episod, dezvăluire după dezvăluire, Viorel și Vulpița au devenit un adevărat fenomen. Notorietatea lor le-a adus chiar și colaborări muzicale cu artiști români precum: Maria Cosntantin, Axinte sau Rafaelo.

Nu după multe ediții de la debutul ”serialului”, au început să curgă și amenzile de la CNA. Membrii Consiliului au fost cu ochii ațintiți în permanență pe televizoare, la emisiunea Mirelei Vaida, nu neapărat din plăcere ci din datorie.

În tot acest timp, soții Stegaru nu s-au dat în lături de la nimic și au acceptat orice strategie a producătorilor, în shimbul unei remunerații de 2.000 de euro pe lună. Din februarie, ei au locuit într-un apartament pus la dispoziție de Antena 1, ba chiar au avut și șofer, care i-a dus oriunde au avut nevoie. Mai mult decât atât, au apărut informații potrivit cărora o echipă a emisiunii Acces Direct i-a supravhegheat în permanență pentru a se convinge că cei doi nu vor pleca la un alt post TV.

Planul nebănuit al Vulpiței de la Acces Direct. De ce vrea ea, de fapt, să divorțeze de Viorel
Planul nebănuit al Vulpiței de la Acces Direct. De ce vrea ea, de fapt, să divorțeze de Viorel

”S-a rupt lanțul de iubire”

Așa cum mulți se așteptau, într-un final, lanțul iubirii lor s-a rupt. Telenovela amoroasă este pe cale să se termine după ce Veronica a decis să nu mai apară la emisiune și să meargă acasă în satul ei natal.

Dacă este sau nu o strategie a producătorilor, cu scopul de a atrage și mai mult rating, rămâne de văzut. Cert este că în tot acest timp, cei doi s-au îndepărtat unul față de celălalt, iar cea poreclită Vulpița este hotărâtă să divorțeze.

”Probabil vom vedea la emisiune o împăcare de dragul ratingurului, însă, în realitate, lucrurile între cei doi sunt pe cale să se termine. Vulpița se consideră, acum, o femeie completă și o super vedetă și simte că Viorel nu o merită. De vreo două luni se ceartă non stop, iar echipa Acces Direct s-a chinuit zi de zi să îi împace, tocmai pentru a-i avea în continuare în emisiune. Este exclus ca ei să rămână împreună, au ajuns să se urască. Așa se întâmplă când iei doi oameni simpli, de la țară, fără educație, și îi aduci la București, punându-le la picioare o lume spectaculoasă care, în realitate, nu este nimic altceva decât un miraj”, au declarat surse apropiate familiei Stegaru pentru Imapct.ro.