Monica Gabor, comparată cu Vulpița de către Mirela Vaida. Gafa pe care a făcut-o prezentatoarea Acces Direct

Diana Dumitrache 24.07.2020, 09:31

Monica Gabor a fost comparată cu Vulpița de către Mirela Vaida! „Scorpia” de la Izvorani o să ia foc când o să audă gafa făcută de prezentatoarea de la Antena1. Cum a ajuns, însă, realizatoarea emisiunii „Acces Direct” la această concluzie?

Monica Gabor, comparată cu Vulpița de către Mirela Vaida

Ttimp de mai bine de jumătate de an, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură povestea Veronicăi şi a lui Viorel Stegaru. De ceva vreme, însă, fanii “Acces Direct” au cerut ca cei doi să nu mai fie aduşi în emisiune. Aceştia consideră că totul a devenit penibil, iar Mirela Vaida a fost intens criticată de public. Pe de altă parte, vedeta Antenei 1 a explicat că audientele spectaculoase făcute de cei doi vasluieni demonstrează contrariul: oamenii vor să o vadă pe Vulpiţa!

Pentru a scuza cumva situaţia în care este pusă, prezentatoarea a făcut o gafă de zile mari. Aceasta a asemănat-o pe protagonista emisiunii cu Monica Gabor.

“Să ne amintim că nici Monica și Irinel nu au fost vreun model de moralitate. Ce ne învăța Monica? Dacă ești o fată tânără și te combini cu un bărbat mai în vârstă și care e miliardar, poți să fii și tu cineva? Acesta este un model în viață? Nu. A fost promovat peste tot. A spus cineva ceva? Nu. Dar de ce? Că Irinel venea de la Izvorani și Veronica vine de la Blăgești? Mie nu mi se pare normal. Am și spus-o în direct. Eu sunt un prezentator un pic mai asumat, de multe ori fac lucruri riscante. Mi le asum. În sensul că am atitudine. Atunci când se exagerează, tind să o spun și vreau să o spun!”, a spus Mirela Vaida într-un interviu la DC News TV.

Monica Gabor, comparată cu Vulpița de către Mirela Vaida. Gafa pe care a făcut-o prezentatoarea Acces Direct
Monica Gabor, comparată cu Vulpița de către Mirela Vaida. Gafa pe care a făcut-o prezentatoarea Acces Direct

Monica şi Vulpiţa, două moldovence cu aspiraţii

O altă asemănare între cele două este faptul că ambele vin din aceeaşi regiune. Dacă Monica este din Bacău, Veronica Stegaru este din Blăgeşti, localitate aflată în judeţul Vaslui.

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a urcat mult pe scara ierarhică. Aceasta a divorţat de milionarul de la Izvorani şi a plecat în Statele Unite ale Americii, unde locuieşte cu soţul ei, miliardarul Mr Pink. Rămâne de văzut dacă şi Vulpiţa va reuşi să realizeze ce şi-a propus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...