Cine este Dana, femeia pe care Pepe a iubit-o mai mult decât pe Oana Zăvoranu sau Raluca Pastramă. S-a măritat cu un fotbalist

Cristian Cojocaru 06.11.2020, 10:38
Cine este Dana, femeia pe care Pepe a iubit-o mai mult decât pe Oana Zăvoranu sau Raluca Pastramă. S-a măritat cu un fotbalist

Cine este Dana. Se pare că marea iubire a lui Pepe nu a fost nici Oana, nici Raluca. Ca un bărbat adevărat, Pepe a fost secretos cu privire la iubirile și relațiile trecute, conform noilor informații. Inima acestuia a aparținut unei cu totul alte femei. Nici Oana Zăvoranu, așa cum se știa, dar nici Raluca Pastramă, soția acestuia nu au reușit să îî câștige cu adevărat inima cântărețului. Dana este femeia pe care Pepe a iubit-o mai mult decât pe cele două femei.

Cine este Dana, femeia pe care Pepe a iubit-o mult

Când vine vorba de inimă, aceasta poate fi greu de împăcat. Astfel se face că anumite aparențe pot fi înșelătoare. Este cazul și lui Pepe, despre care se credea ca Oana Zăvoranu a reprezentat marea sa iubire. Se pare că inima acestuia nu a aparținut nici primei soții, dar nici celei de-a doua, Raluca Pastramă.

Cea care a reușit să îl cucerească în adevăratul sens al cuvântului, este Dana Gheorghe. Dragostea de neuitat pe care aceasta i-a oferit-o, l-a făcut pe Pepe să răspundă cu aceleași sentimente. Dana era femeia pe care Pepe o iubea mult. Povestea acestora a început anterior relației cu Oana Zăvoranu. Aceștia și-au început relația în anul 2000, cunoscându-se în timpul unui concert.

Cine este Dana, femeia pe care Pepe a iubit-o mai mult decât pe Oana Zăvoranu sau Raluca Pastramă - Pepe si Dana Gheorghe
Pepe si Dana Gheorghe

Lucrurile păreau să meargă minunat

La acel moment, cei doi reprezentau unul dintre cele mai puternice cupluri din România. După aproximativ trei ani de relație, aceștia au decis că este momentul să pună punct. Lucrurile între ei nu mergeau tocmai după dorințele inimii, cum spuneam anterior, greu de împăcat. Ziarele și revistele de la acea vreme prezentau drept motiv, comportamentul lui Pepe. Potrivit relarilor Danei de la acea vreme, acesta petrecea mult timp în turnee și foarte puțin timp cu ea. Acest lucru i-a cauzat femeii sentimentul de singurătate, implicit nemulțumirea.

„Ne-am despărțit fără să ne certăm, fără niciun fel de scandaluri. E frumos să rămâi cu amintiri plăcute de la cea cu care ai stat atâta timp”, povestea Pepe după despărțirea de Dana.

Cum au continuat drumurile acestora

După toate acestea, Dana Gheorghe și fotbalistul Bogdan Mara au început o relație. Roadele acestei relații constau într-o familie minunată și doi copii gemeni, Cristian și Maria. Se înțeleg perfect chiar dacă ulterior aceștia au divorțat. Pepe, la rândul lui și-a continuat drumul , căsătorindu-se cu Oana Zăvoranu. Inimile capricioase au fost greu de împăcat și aici. Scandalul divorțului celor doi apărând pe primele pagini ani la rând. După divorțul de Oana, Pepe s-a recăsăsorit cu Raluca Pastrama, femeia care i-a dăruit acestuia două fetițe. Se pare că și aici, inima își spune cuvântul, conform desprevedete.ro.

Cine este Dana, femeia pe care Pepe a iubit-o mai mult decât pe Oana Zăvoranu sau Raluca Pastramă -Oana Zavoranu, Pepe si Raluca Pastrama
Oana Zavoranu, Pepe si Raluca Pastrama
Urmăriți Impact.ro și pe