Secretul uluitor din căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă. Umilința la care l-a supus tatăl fetei pe artist

Cristian Cojocaru 05.11.2020, 10:06
Secretul uluitor din căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă. Umilința la care l-a supus tatăl fetei pe artist

În urmă cu câteva zile, Pepe anunța pe rețelele de socializare divorțul acestuia de Raluca, artistul ținând să menționeze că decizia aparține soției. Căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă ascundea și un secret la mijloc. Ion Pastramă, tatăl Ralucăi, i-a cerut acestuia să semneze un contract prenupțial. Contractul stipula ca Pepe să renunțe la viitoarele pretenții materiale din partea Ralucăi.

Secretul căsniciei lui Pepe cu Raluca Pastramă

Pe contul său de socializare, Pepe a postat un filmuleț în care a anunțat că divorțează de soția sa.  Această căsnicie ascundea și un secret. Aceștia s-au cunoscut în anul 2012 și după doar câteva luni, a avut loc nunta. Tatăl Ralucăi, Ion Pastramă, nu s-a opus căsniciei, însă a avut o condiție. Datorită avuției acestuia, Pepe a fost nevoit să accepte ceea ce pentru orice bărbat poate fi considerată o umilință: semnarea unui contract prenupțial, anunță playtech.ro. 

Astfel că, sub procedura partajului va fi supusă doar casa pe care cei doi o au împreună. Grădinița pe care o administrau cei doi va rămâne în schimb Ralucăi Pastramă. Aceasta a declarat în urmă cu ceva vreme că în mare parte, ea s-a ocupat de grădiniță.

„M-am ocupat de absolut tot. De amenajare, de angajați, de absolut tot ce s-a facut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a facut in grădinița noastra, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăta inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii”, declara Raluca.  

Secretul uluitor din căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă - Pepe si Raluca Pastrama
Secretul uluitor din căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă – Pepe si Raluca Pastrama

Decizia Ralucăi de a pune punct

Cei doi au mai avut o afacere. Deși aceasta pornise bine, pandemia și-a produs efectele economice. Afacerea consta într-un salon de înfrumusețare. Pasiunea Ralucăi pentru domeniul în cauză, a facut-o pe aceasta să exceleze. Pentru a nu pune în pericol angajații din cauza crizei sanitare, s-a decis închiderea acestei afaceri.

„Vă anunțăm, cu părere de rău, că dată fiind situația actuală, salonul se va închide pe o perioada nedeterminată, care sperăm să fie cât mai scurtă. Noi zicem că doar astfel putem preveni niște probleme ce ar putea escalada în condițiile în care, indiferent de cât de precauți am fi lucrurile se pot întampla. Vom rămâne alături de voi online și sperăm să ne revedem cu bine!”, declara Pepe la acea vreme

Deși aceasta i-a dăruit lui Pepe două fetițe, cuplul nu mai locuiește împreună de două săptămâni. Raluca Pastramă a fost cea care a luat această hotărâre. Anunțul a fost făcut de către Pepe pe rețelele de socializare, anunț care a zguduit showbiz-ul românesc.

Urmăriți Impact.ro și pe