Cinci metode eficiente prin care poți scoate verigheta sau inelul de logodnă de pe deget

Badea Violeta 17.09.2021, 11:17
Cinci metode eficiente prin care poți scoate verigheta sau inelul de logodnă de pe deget

Inelul perfect trebuie să stea confortabil pe deget. Regula este să fie suficient de strâns încât să nu alunece și, în aceșați timp, suficient de larg încât să-l mai poți scoate. Cu toate astea se întâmplă să ți se umfle mâna, iar inelul să rămână blocat pe deget. Iată cinci metode prin care poți scoate acesoriul.

Cinci trucuri simple care te ajută să poți scoate inelul de pe deget

Este imposibil să nu te fi confruntat măcar o dată cu această mică problemă. Cu siguranţă ai simţit pe pielea ta cât de dureros și enervant este să încerci să-ți scoți inelul sau verigheta de pe deget și să nu reușești.

Oricând este posibil să te confrunți cu umflarea mâinii, fiindcă există o mulțime de factori ce ar putea cauza această problemă.

Atunci când bijuteria este foarte greu de scos este posibil să-ți provoci răni, iar acest lucru este extrem de deranjant. Numeroși specialiști au încercat diverse metode de a îndepărta inelul.

Unele s-au dovedit a fi eficiente, iar altele nu au avut deloc efectul dorit. Iată câteva metode simple care ar putea să te scape imediat de această neplăcere. Nu o să-ți vină să crezi cât de rapid poți scăpa de bijuterie.

Cinci trucuri simple care te ajuta sa poti scoate inelul de pe deget
Cinci trucuri simple care te ajuta sa poti scoate inelul de pe deget

1. Metoda cu apă rece

Cea mai facilă metodă este aceea de a ține mâna într-un bol cu apă rece şi gheaţă, timp de aproximativ 10 minute. Apa rece ajută la dezumflarea mâinilor, iar efectul este aproape imediat. Vei putea scoate bijuterie fără nicio problemă.

2. Metoda cu ața

O altă metodă este aceea de a folosi o ață. Da, ai auzit bine! Tot ceea ce trebuie să faci este să te legi strâns în jurul degetului, iar când ajungi la inel, introdu ața prin inel.

Poți aplica puțină cremă pe ață pentru a aluneca mai bine, dar funcționează la fel de bine și fără. În continuare trage de capătul aței câțiva centimetri și scoate inelul. Acesta va ieși foarte ușor.

3. Metoda cu apă și săpun

Una dintre cele mai cunoscute metode este aceea de a folosi apă și săpun. Menționăm că trebuie să adaugi mai mult săpun, pentru a avea succes în încercarea de a scoate inelul.

4. Metoda cu cremă

O metodă extrem de simplă este aceea de a masa degetul cu cremă, apoi încearcă să scoți inelul ușor.  De asemenea, poți folosi șampon, unt, vaselină, ulei sau unt de arahide.

5. Metoda cu mâna ridicată

O altă variantă este aceea de a încerca să ții mâna ridicată deasupra capului timp de câteva minute. Apoi trage de inel și încearcă să îl răsucești ușor pe deget.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...