Cele 4 zodii care vor avea un an greu în 2020. Avertismentul astrologilor

Daria Petrescu 20.01.2020, 10:32
Cele 4 zodii care vor avea un an greu în 2020. Avertismentul astrologilor

Horoscopul anului 2020 este unul deosebit, dar greu pentru anumite zodii. Conjuncția dintre Saturn și Pluto arată că lucrurile se vor schimba. Acest lucru se va intampla in special pentru patru nativi ai zodiacului.

Cum va fi anul 2020 pentru 4 dintre cele mai speciale zodii din horoscop

Berbec

Ceva se schimbă în viața ta, anul viitor, ceva se întoarce cu susul în jos. Te te obligă să iei atitudine și să transformi pierderile în profit. Altfel, va fi mai greu să te redresezi.

Evenimentele deosebite pe care le anunță Marte vor veni în cea de a doua parte a anului. Este vorba de lunile iunie sau iulie.

Primele trei luni ale anului vor fi liniștite și profitabile, viața de familie va rămâne netulburată. Este bine să îți organizezi viața astfel încât să nu pierzi nimic.

Taur

Ocaziile de progres nu vor lipsi, iar câștigurile tale se vor rotunji încă din luna ianuarie, când va fi o perioadă prielnică să începi un nou plan de economii.

Doar perioada de început a verii ar putea fi dificilă din punct de vedere financiar și profesional.  Mercur îți dă peste cap planurile și vei fi nevoită să apelezi la soluții costisitoare.

Horoscopul anului 2020 este unul deosebit, dar greu pentru anumite zodii
Horoscopul anului 2020 este unul deosebit, dar greu pentru anumite zodii

Gemeni

Mercur și Venus vor fi în mișcare retrogradă de-a lungul primăverii și al verii. Această conjunctură va fi destul de dificilă pentru zodia ta.

Încearcă să îți rezolvi toate problemele majore până în luna martie și să amâni schimbările mari pentru toamna viitoare!

Vestea bună este că Jupiter va fi de partea ta. Influența lui benefică va fi cu atât mai importantă cu cât va marca începutul anului nou, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Rac

În prima parte a anului, Jupiter va domina comunicarea și relațiile, iar în cea de a doua, Casa iubirii și a intimității. Influența lui este bine venită și te va ajuta să te bucuri tot anul de o atmosferă deosebită în sânul familiei.

Doar ultima decadă a lunii mai ar putea fi o perioadă mai dificilă în viața de cuplu.

Leu

Este posibil ca eforturile pe care le faci acum să fie răsplătite abia în august, când Saturn aduce vești bune. Cu siguranță, până la sfârșitul verii, poziția ta profesională se va schimba și vei beneficia de un statut mai bun.

Anul viitor, trebuie să fii mai atentă și cu sănătatea ta, așa cum te ocupi de sănătatea copiilor.

Fecioara

Luna februarie va fi prima perioadă prosperă și bună a anului, urmată apoi de alte perioade bune în lunile iunie, august și septembrie.

Încă de la începutul anului, Venus migrează în zodia ta, un moment bun și plin de promisiuni, care îți va aduce multe bucurii. Generoasa Venus ocrotește viața de familie și dragostea, te ajută să îți consolidezi statutul profesional și să ocolești necazurile.

Balanta

Casa și familia sunt cele mai importante pentru tine, copiii, relația de cuplu, armonia dintre tine și soț sau vor fi prioritățile noului an.

Iar astrele te vor ajuta să iei cele mai bune decizii pentru cei dragi și să treci peste momentele dificile fără ca ei să fie profund afectați.

O perioadă mai puțin plăcută ar putea începe la sfârșit de mai, până la mijlocul lunii iunie, când pot apărea schimbări care vor da peste cap programul familiei tale.

Scorpion

Până în luna martie, vei avea o perioadă bună pentru orice schimbare ai vrea să faci. Și Neptun va pune accentul pe necesitățile tale spirituale, pe nevoia de a progresa și de a face lucruri noi, dar și pe nevoia de a călători.

Este posibil ca schimbările pe care le urmărești să nu fie acceptate de toți membrii familiei și să apară unele conflicte anul viitor, potrivit sursei citate.

Săgetător

Din păcate, vor fi perioade mai lungi în care vei avea nevoie de un buget consistent pentru a-ți rezolva problemele. La serviciu, te vei confrunta cu situații în care este nevoie de decizii rapide, oricât ar fi de greu să le iei.

Vei avea mult de lucru, proiectele se vor schimba de la o lună la alta, iar ambițiile tale vor crește. Chiar dacă nu vei face un progres uriaș, vei avea satisfacția unor realizări constante.

Capricorn

Ceea ce reușești să pui acum pe roate, va merge ca uns tot anul și îți va aduce multe beneficii. Zodia ta va primi influențe benefice din partea a trei astre mari, Venus, Jupiter și Marte.

Acest triunghi poate fi de bun augur pentru ambițiile tale profesionale sau pentru o schimbare majoră, care se impune cu necesitate. Dacă ai o familie numeroasă, este posibil să apară câteva necazuri și vei fi obligată să schimbi ceva în casă.

Vărsător

Vestea bună este că reuşitele profesionale din noul an se vor menţine pentru următoarea decadă. Fă alegerile cele mai bune pentru tine și vei profita pe termen lung.

Din luna martie, Mercur te ajută să faci un pas înainte şi îţi scoate în cale câteva oferte de slujbe profitabile. Eşti cu atât mai mult favorizată dacă lucrezi în domeniul educaţiei, al administraţiei publice sau juridic.

La sfârşitul primăverii vei avea suficienţi bani să planifici o călătorie în străinătate, să revezi prieteni dragi stabiliţi peste hotare.

Pești

Zodia ta va primi energia lui Mercur, un astru generos pe care toți îl așteaptă cu speranțe mai mari pentru câștiguri, călătorii și distracții.

Caută cu mai multă atenție un loc de muncă potrivit, pentru că vei avea șanse mai mari să avansezi în carieră și să câștigi mai bine cu ajutorul lui Mercur, mai ales în lunile aprilie și mai. Și Venus promite să deschidă perspective largi în domeniul tău profesional, eventual în străinătate.

Urmăriți Impact.ro și pe