Horoscop 2020. Previziuni făcute de Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie

Diana Radu 07.01.2020, 19:29
Horoscop 2020. Previziuni făcute de Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie

Astrologul și numerologul, Mihai Voropchievici a prezentat previziunile pentru fiecare nativ al zodiacului pentru noul an. Însă, potrivit numerologului se anunță un an de austeritate în care trebuie să fim foarte atenți la job și la sănătate. Iată horoscopul pentru anul 2020!

Horoscop 2020. Principalele previziuni pentru nativii zodiacului

Specialistul Mihai Voropchievici a realizat principalele previziuni pentru Noul An. Ce îi așteaptă pe nativii zodiacului și alte detalii esențiale din horoscop în acest material!

”2020 e an de temelie pentru următorii cinci ani. Roadele anului 2020 se culeg abia în 2025. Fiţi atenţi la job, sănătate şi relaţionare. Atenţie, 2020 este un an cu multă încurcătură. La nivel politic se iau măsuri drastice. Este un an de austeritate. Trebuie să începi să-ţi faci lista de priorităţi pentru anul viitor, ai grijă să nu te prindă nepregătit ”, a spus Mihai Voropchievici.

horoscop 2020, previziuni, astrolog
Horoscop 2020. Principalele previziuni pentru nativii zodiacului

Horoscop Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să ofere mai multă atenție și mulțumire persoanelor care le-au fost mereu alături atât la bine, cât mai ales la greu. În caz contrar nativii se vor trezi singuri și fără nimeni care să le ofere o vorbă bună. Așa că profitați de fiecare ocazie pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi.

Horoscop Taur

Pentru taurii Noul An le va oferi ocazia de a se reinventa și a ieși din tipar. Vor avea mai mult curaj ca niciodată să experimenteze lucruri noi și să renunțe la cele nocive. Însă, pentru ca acest lucru să se întâmple, persoanele năcute sub acest semn zodiacal trebuie să fie deschise la noi oportunități.

Horoscop Gemeni

Gemenii vor căpăta mai multă încredere în forțele proprii în 2020 și vor învăța să se aprecieze mai mult. De asemenea, aceștia vor deveni spiritul petrecerilor având grijă să-și distreze prietenii. Așadar, pentru acești nativi se anunță un an excelent în care se vor reinventa și vor fi adorați de toată lumea.

Horoscop Rac

Acești nativi vor avea de dus la bun sfârșit un plan care presupune înlăturarea tuturor oamenilor toxici din viața lor. Așadar, în anul 2020, racii își vor testa prietenii pentru a vedea care dintre aceștia îi va fi alături atunci când vor avea probleme. După acest pas, racii vor avea parte de un an minunat, deoarece va fi înconjurat doar de oameni loiali.

Horoscop Leu

Pentru leii se anunță un an plin de aventuri. Nativii vor călători în toate locurile unde și-au dorit să ajungă. Așadar, aceștia vor avea parte de un plin de relaxare, dar și de amintiri frumoase. De asemenea, leii vor Aceștia vor ajunge față-n față cu un lucru important care le va schimba radical viața.

Horoscop Fecioară

Dacă leii vor cheltui toți banii pe călătorii, fecioarele vor fi ceva mai cugetate și vor face economii pentru zile negre. În 2020 trebuie să aducă mulțumiri tuturor, să fie recunoscătoare pentru fiecare succes obținut.

Horoscop Balanță

Balanțele își vor întâlni sufletul pereche în anul 2020 și în același timp vor învăța să se aprecieze mai mult. Pentru nativii care se află deja în relații, Noul An le va oferi ocazia să-și consolideze și mai puternic legătura. De asemenea, 2020 se anunță a fi anul nunților pentru balanțe.

Horoscop Scorpion

Scorpionii își vor îndrepta toată atenția spre persoanele din jurul lor, pe care le va ajuta enorm de mult. Chiar dacă în acest an se vor pune pe locul doi vor avea parte de o recompensă sufletească enormă. Cu alte cuvinte, Scorpionii vor număra în acest an numărul de fapte bune și va culege meritele.

Horoscop Săgetător

Nativii zodiei Săgetător se vor axa în 2020 mai mult pe propria lor persoană și vor învăța să fie mai organizați. În acest sens, săgetătorii vor începe să-și facă planuri pe termen lung atât în ceea ce privește cariera, dar și viața personală.

Horoscop Capricorn

Capricornii vor lupta din greu pentru a obține ceea ce își doresc, chiar dacă asta va însemna multe nopți nedormite și nervi întinși la maxim. Însă, la sfârșit, își vor da seama că a meritat și vor fi mulțumiți și mândri de reușitele lor.

Horoscop Vărsători

Vărsătorii vor petrece mai mult timp cu propria persoană, astfel se vor redescoperi și vor porni într-o nouă călătorie plini de încredere în forțele proprii. De asemenea, aceștia vor avea parte de mult noroc pe plan profesional, poate o promovare mult așteptată se va ivi la orizont.

Horoscop Pești

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor trece prin momente grele în 2020, de aceea trebuie să aibă foarte multă grijă de inima lor și să cântărească cu multă atenție deciziile pe care le vor lua în ceea ce privește iubirea.

Urmăriți Impact.ro și pe