Cea mai mare plajă artificială din România, construită în Bucureşti. Cum va arăta Plaja Îngerilor

Stan Filon 30.05.2022, 15:56
Cea mai mare plajă artificială din România, construită în Bucureşti. Cum va arăta Plaja Îngerilor

Bucureștenii dornici să se scalde sub razele soarelui, dar care nu au timp sau bani să plece la mare, au primit o veste bună, chiar de la primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. Acesta vrea să organizeze cea mai mare plajă artificială din România chiar în sectorul său. Bucureștenii se vor putea bronza, se pot bucura și de terenuri de baschet și fotbal, dar vor putea căpăta și ceva mai multă forță datorită aparatelor de gimnastică care vor fi amplasate chiar pe insula Lacul Morii, care va purta numele de Plaja Îngerilor.

Cea mai mare plajă artificială din România va fi construită în Bucureşti

Așadar, insula Lacul Morii va deveni un nou loc de agrement în București, care va atrage ca un magnet mii de bucureșteni dornici să se bronzeze și să se simtă bine pe cea mai mare plajă artificială din România. Proiectul cuprinde mai multe zone de relaxare, despre care a vorbit chiar edilul Gabriel Mutu.

„Amenajarea zonei de promenadă și a Insulei Lacului Morii – este un proiect pe care l-am deblocat și azi suntem în faza de implementare cu el. Lacul Morii, cu tot ce înseamnă zona de promenadă și insulă, se află în administrarea Apelor Române. Timp de mai bine de doi ani am muncit pentru a semna un protocol cu Apele Române din punct de vedere al preluării administrării la nivelul Sectorului 6 și, bine-nțeles, că am reușit și, ulterior, am demarat procedurile legale pentru a realiza proiectul necesar pentru investiție”, a spus primarul Gabriel Mutu.

Cea mai mare plaja artificiala din Romania va fi construita in Bucuresti
Cea mai mare plaja artificiala din Romania va fi construita in Bucuresti

Distracție de zile mari

Zona de promenadă Lacul Morii se va transforma în Insula Îngerilor și va deveni un obiectiv ce îi va încânta pe toți cei care vor ajunge aici, asta deoarece se anunță mari schimbări. Insula va fi structurată pe trei nivele, una dedicată celor care vor să alerge, iar alte două celor care vor să socializeze și să se relaxeze.

”Lasă-ți sufletul liber” este zona care se adresează persoanele care vor să se relaxeze sau să citească, asta în timp ce zona ”Joacă-te toată ziua” va fi destinată exclusiv copiilor și activităților cu aceștia. ”Sunt modern” este zona cu asfalt colorat, unde cu toții se vor putea bucura de priveliște și vor putea face fotografii care mai de care mai artistice. Pe toată lungimea digului va exista o bandă dedicată celor care vor să alerge.

Nu uitați însă de zona de plajă, aici unde totul va fi amenajat cu nisip, unde se pot așeza prosoape și unde se vor închiria șezlongurile. Proiectul mai prevede totodată și modernizarea aleilor din jurul Lacului Morii care au acces la Șoseaua Virtuții, Calea Crângași, dar și Strada Mehadia și Parcul Crângași.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...