Cea mai frumoasă plajă din România. Apa verde smarald şi nisipul fin o transformă într-o destinaţie de vis

Badea Violeta 17.05.2022, 16:55

Vara vine cu temperaturi extrem de ridicate, cu un soare strălucitor și cu o mare poftă de călătorii. Tuturor ne fuge gândul la o plajă cu nisip fierbinte și la o apă care să ne răcorească. Ați început deja să visați cu ochii deschiși sau poate să vă planificați următoarea vacanță? Ei bine, nu trebuie să părăsiți România pentru a avea parte de așa ceva. Iată cea mai frumoasă plajă din țara noastră!

Plaja din România care concurează cu cele din străinătate

Nu mai e niciun secret că țara noastră are locuri unice, spectaculoase și care par desprinse din basme. Nu o spunem noi, ci miile de turiști străini care vizitează România și care rămân plăcut surprinși de frumusețile pe care le descoperă aici.

Și pentru că vara ne bate la ușă, avem o dorință uriașă de a ne bucura de câteva zile de relaxare pe litoral. Ai un buget modest și foarte puține zile libere? Ei bine, nu te îngrijora. În România există o plajă absolut superbă, unde poți să găsești un nisip extrem de fin și o apă verde smarald.

Este vorba despre Plaja Tuzla. Tot mai mulți turiști preferă să vină aici datorită frumuseții sale naturale neatinse. Acest loc are, fără îndoială, un farmec aparte, fiind adăpostită sub coasta sălbatică a mării. Apa are aici o culoare deosebită de verde smarald și a devenit una dintre cele mai frumoase plaje de pe litoralul românesc.

Plaja Tuzla
Plaja Tuzla

Unde se află Plaja Tuzla

Pentru cei care vor să ajungă aici fără să investească foarte mulți bani, probabil cea mai bună variantă este trenul. Cu acest mijloc de transport se poate ajunge până în localitatea Tuzla, pe strada Nicolae Titulescu și de acolo mai sunt încă 30 de minute de mers pe jos până la plajă.

Plaja Tuzla se află la doar cinci km de șoseaua principală care face legătura între Constanța și Mangalia. Tuzla este o localitate destul de mică, cu circa 7.000 de locuitori aflată între orașele Constanța și Mangalia, la o distanță de doi km pe șoseaua DN39, imediat după Eforie Sud.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...