Alertă la o stație de metrou din București. O femeie a încercat să împingă mai multe persoane în fața trenului

Elena Avramescu 19.01.2022, 10:53
Alertă la o stație de metrou din București. O femeie a încercat să împingă mai multe persoane în fața trenului

Scene de groază la metroul din București, la stația de metrou Lujerului, după ce o femeie a încercat să împingă mai mulți călători în fața trenului, în decursul aceastei dimineați. Se pare că femeia era destul de cunoscută la metrou, pentru că ținea întotdeauna o cruce de lemn în mână și obișnuia să se certe cu toată lumea.

O femeie a încercat să împingă mai multe persoane în fața unui metrou

Astfel că mai mulți pasageri au fost pe punctul de a fi împinși de pe peron în fața trenului, în dreptul stației de metrou Lujerului din București. Femeia care este vinovată de acest lucru ajunsese virală pe Internet în urmă cu doar câteva zile.

Pe rețelele de socializare s-a viralizat o fotografie cu această femeie, iar cei care au întâlnit-o în metrou, în magazine sau la biserică, au spus că este extrem de periculoasă și violentă și că oamenii legii ar trebui să ia măsuri în cazul ei.

La metrou, aceasta era zărită în timp ce ținea mereu o cruce de lemn în mână, pe care o folosea atunci când voia să lovească o persoană, chiar dacă nu o cunoștea. În acest fel, după doar câteva zile, mai multe persoane au fost la un pas să își piardă viața, din cauza ei. În prezent, femeia se află la Spitalul de Psihiatrie, după ce a fot prinsă de polițiști.

O femeie a incercat sa impinga mai multe persoane in fata unui metrou
O femeie a incercat sa impinga mai multe persoane in fata unui metrou

Femeia ar fi fost dusă la Spitalul de Psihiatrie Obregia după o mobilizare masivă pe rețelele de socializare. Potrivit primelor informații de la persoanele care se aflau la metrou în acele momente, se pare că femeia mergea haotic, făcea zgomot și îi tot împingea pe pasageri cu acea cruce de lemn pe care o ținea în mână.

„Cât am vorbit cu paznicul de la metrou, aceasta a dispărut. Am cautat-o în metrou și apoi pe peronul stației următoare. Am pierdut-o din ochi. Ca să o recunoașteți: femeia vorbește singură, țipă, înjură, în metrou începuse să plângă și ținea non-stop cu forța acea cruce maro în mână. Aveți multă grijă!”, a scris un bărbat pe rețelele de socializare.

S-a aflat ulterior că prima oară femeia s-a îndreptat către un bărbat, după care către o tânără, încercând să îi împingă în fața metroului. Din fericire, se pare că nimeni nu a fost rănit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...