Ce visa să devină Adi Nartea, protagonistul serialului Vlad de la PRO TV: „Noroc că nu mi-am forțat destinul”

Ioana Nechifor 16.09.2019, 18:03
Ce visa să devină Adi Nartea, protagonistul serialului Vlad de la PRO TV: „Noroc că nu mi-am forțat destinul”

Pănă să ajungă la actorie, Adi Nartea, protagonistul serialului Vlad de la PRO TV, avea cu totul alte gânduri. Dacă în copilărie își dorea să devină dirijor, ani mai târziu, el și-a schimbat preferințele și s-a gândit inclusiv la o carieră în SRI. Ce l-a determinat pe interpretul lui Vlad să-și schimbe planurile și ce întorsătură a luat viața lui, puteți afla din materialul următor!

Ce își dorea Adi Nartea, Vlad de la PRO TV, să devină

Fost model, actual actor în serialul de succes de la PRO TV, Vlad, Adi Nartea vorbește în cadrul unui interviu despre planurile pe care le avea inițial și care nu aveau nici o legătură cu ce a ajuns să facă în prezent.

Protagonistul producției de la PRO TV a povestit momente din copilărie, când se visa macaragiu sau chiar dirijor. Bineînțeles, părinții lui aveau cu totul alte gânduri pentru el

„Eu voiam să mă fac macaragiu, pentru că mă fascina macaraua aia mare şi cum e omul ăla în vârf şi ghidează ditai hardughia şi ridică tot felul de chestii grele.

Şi mă mai fascina Sergiu Celibidache, care dirija, şi voiam să mă fac dirijor. Când îl vedeam la TVR 1, mi se ridica părul pe mine, mi se părea extraordinar să conduci o orchestră.  Mama ar fi vrut să mă facă avocat sau popă”, a spus Adi Nartea, într-un interviu pentru Adevărul.

Vlad a ajuns la sezonul 2. Adi Nartea joacă rolul principal în serialul de la PRO TV
Vlad a ajuns la sezonul 2

La ce aspira Adi Nartea, Vlad de la PRO TV

Având în vedere că tatăl său lucra în Armată, Adi Nartea și-a dorit să-i calce pe urme părintelui său.  Prin urmare, el a ales un domeniu apropiat cu cel în care își desfășura activitatea tatăl său. Așa că a dat la SRI.

„Am dat de vreo două ori, n-am intrat, noroc că nu mi-am forţat destinul”, a mărturisit el.

„Dar pe mine mă fascina ideea de spion, secrete. El nu a insistat niciodată. Niciodată nu a adus Armata acasă. De la taică-miu am învăţat să fiu blând şi răbdător.

Eu am vrut să dau la SRI. După ce am terminat liceul, am dat la două facultăţi, la SRI, la Academia Naţională de Informaţii, şi la Educaţie Fizică şi Sport, în cadrul Universităţii Transilvania din Braşov.

La SRI am dat toate probele, a fost un cantonament de o săptămână şi am picat, dar cred că a fost mai bine. La Sport am intrat cu bursă. Eram foarte fericit. În al doilea an m-am pregătit din nou şi m-am dus la SRI. Din nou am picat, al 20-lea sub linie în condiţiile în care erau 25 pe un loc”, a completat Adi Nartea, Vlad de la PRO TV, în interviul pentru adevarul.ro.

Acesta poate fi urmărit de telespectatorii PRO TV, lunea, de la ora 20.30, în sezonul 2 al serialului Vlad.

Urmăriți Impact.ro și pe