Și-a uitat versurile la Vocea României. Cum reușește Dorel din Las Fierbinți să își țină minte replicile pentru serialul de la PRO TV

A uitat versurile la Vocea României, însă cum reușește Dorel din Las Fierbinți să nu își uite replicile pentru serialul de la PRO TV

Pasiunea lui cea mare e actoria, însă și pentru muzică are o slăbiciune aparte. Pe Mihai Raiț Dragomir, alias Dorel din Las Fierbinți, telespectatorii îl știu în principal prin prisma serialului de la PRO TV, dar cu ani în urmă actorul și-a încercat norocul și la Vocea României. Pe scenă, i s-a întâmplat însă să uite versurile. Cu toate astea, talentul lui muzical nu a putut fi contestat.

Cum reușește Dorel din Las Fierbinți să nu-și uite replicile din serialul de la PRO TV

Mihai Raiț Dragomir joacă fără îndoială unul dintre cele mai îndrăgite personaje de publicul român. Toți îl cunosc drept Dorel din Las Fierbinți.

Ei bine, pe lângă actorie, acesta mai are o mare pasiune pentru care cu ani în urmă a făcut primii pașii. În 2015, el a participat la Vocea României.

Talent a demonstrat că are din plin, însă acestuia i s-a întâmplat să uite versurile pe scenă.

“Îmi place muzica, dar mi-e frică să cânt, cred că s-a şi văzut la „Vocea României“. Îmi place să cânt acasă, la un şpriţ, dar nu pe scenă, dacă îmi zice cineva hai să facem un album, facem, dar eu trebuie să am foaia cu versuri în faţă, că le uit, eu nu ştiu o melodie cap-coadă. (Râde)”, povestea actorul într-un interviu pentru Adevărul.

El s-a aflat atunci în echipa coordonată de Loredana Groza, alături de care a și urcat pe scenă într-un concert la Sala Palatului.

Dorel și Bobiță din Las Fierbinți. Mărturisiri inedite despre serialul de la PRO TV

Dorel și Bobiță din Las Fierbinți

Care este secretul lui Dorel din Las Fierbinți

Curiozitatea fanilor nu a întârziat să apară, iar aceștia și-au dorit să știe cum reușește actorul să nu își uite replicile pentru celebrul serial de comedie de la PRO TV.

Ajuns la sezonul cu numărul 16 Las Fierbinți, acesta are mai bine de opt ani de când se află în distribuția proiectului care se bucură de un mare succes din partea publicului.

“Replicile le ţin minte, nu ştiu cum se face. Îmi place să cânt, am şi voce frumoasă, cred că o să-mi fac un taraf la un moment dat, dacă toată lumea cântă, toţi cântă în ziua de azi, păi nu-mi fac şi eu taraf după ce se termină „Fierbinţi“, mai ales dacă nu mai prind niciun proiect”, a glumit Mihai Raiț, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp pentru ziarul Adevărul.